Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
cupra 2 napisał(a):niejeździć na hamulcu ręcznym to wtedy niebędzie się włączał
cupra 2 napisał(a):U mnie piszczy jak hamulec ręczny jest zaciągnięty dłużej niz ok.2 sekund. w zimie jeździłem po śniegu (lodzie) na recznym to mi sie łączał - ale musi być mocno zaciągnięty
cupra 2 napisał(a):Sposób jest jeden pewny: nieschodzić z paliwem do rezerwy, wlewać płyn do spryskiwaczy i też nieschodzić poniżej minimum no i niejeździć na hamulcu ręcznym to wtedy niebędzie się włączał
DWitek napisał(a):cupra 2 napisał(a):Sposób jest jeden pewny: nieschodzić z paliwem do rezerwy, wlewać płyn do spryskiwaczy i też nieschodzić poniżej minimum no i niejeździć na hamulcu ręcznym to wtedy niebędzie się włączał
Zapomniałeś jeszcze dodać: nie otwierać drzwi przy włączonych światłach
cupra 2 napisał(a): jak jedzie się też na recznym to też piszczy
No ta głodnemu chleb na myśliŁuki napisał(a):cupra 2 napisał(a): jak jedzie się też na recznym to też piszczy
he he he Panowie ale tamat się zrobił![]()
Chyba dosyć o tym ręcznym
Jakie roczniki autcupra 2 napisał(a):nie w każdym modelu jest pikanie pasów - w stella plus mam, zaś w signo ja nie mam - tak samo w signo ja nie mam wyświetlacza od RDS na liczniku zaś w benzyniaczku w stella plus mam
saszi napisał(a):u mnie rozniez nie wysteepuje pikanie jak sie nie ma zapietych pasow... naszczescie
piosurf napisał(a):Nie raz jade 160 a tu nagle piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii malo co zawalu czlowiek nie dostanie - jak by pala w leb ktos przywalil
PiotrekS napisał(a):psychoqra, a po co dodatkowa dioda jak przy wskaźniku paliwa jest żółta kontrolka, na tle czerwonych lampek jest doskonale widoczna
Streat, jeszcze się to pojawia przy braku zapiętych pasów ( można to zlikwidować), przy jeździe z zaciągniętym hamplem oraz przy małej ilości płynu hamulcowego, chyba że jeszcze podczas kończenia się klocków z czujnikiem ale tu chyba tylko lampka to sygnalizuje, w większości przypadków jest to bardzo sporadyczne załączenie wściekłego sygnału,
jak ktoś ma czas to może poszukać tego buzzera czy co tam siedzi w okolicy zegarów i go przytłumić
nixu napisał(a):niski poziom plynu do spryskiwaczy tez drze morde
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość