Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Myniamynia napisał(a):Chce 700PLN, a za ramke koles chce 150PLN, a te kontowniki i płskowniki jakie to maja byc? i gdzie moge to kupić, dasz mi jakies wskazówki jak to samemu zrobić bo w tym temacie jestm troche zielony
Myniamynia napisał(a):Mam inne radio i do tego radio jeszcze mam kieszeń, spróbuje ta kieszeń jakoś tam zamocowac. Wielkie dzieki PiterEL za wskazówki.
joshuaxd napisał(a):Witam czy ta nawigacja bedzie pasowac do leosia 1P z 2008 roku? http://www.peiying.pl/content_pl/py9930
LaRevolution napisał(a):wiatm mam nawigacje w swoim leonie,pisze na niej Seat Dynamic Nawigation System, skad moge pobrac mapy, jakie i jak je nagrac wie ktos moze,bede wdzieczny za informacje.pozdro
adrianjanek19 napisał(a):podziękował. mam w takim razie pytanie jeszcze. jak dokładne są mapy na navi seata oraz czy są nadal aktualizację??
czarny22 napisał(a):Witam jestem nowym użytkownikiem i cały czas chłone wiedze z forum lecz mam pytanie czy ori navi w leonie ma możliwość odbioru tv lub ewentualnie możliwość podłączenia zewnętrznego tunera tv?Jeszcze jedno pytanie odnosnie audio czy leon posiadał inne systemy nagłośnienia niz ori np tak jak w audi bose?
Maniek871 napisał(a):Witam koledzy takie pytanie chcem wrzucić 2 din np Pioneer popielniczka nie jest mi potrzeba problem jest taki czy nie trzeba zmiany tunelu robił ktoś takie coś ? Pozdro.
Maniek871 napisał(a):Witam koledzy takie pytanie chcem wrzucić 2 din np Pioneer popielniczka nie jest mi potrzeba problem jest taki czy nie trzeba zmiany tunelu robił ktoś takie coś ? Pozdro.
Lotnik93 napisał(a):Witam drogich kolegów i koleżanki. Jestem posiadaczem Leona 1p 1.9 tdi 105 km z 2010 roku. Posiadam w moim autku duża kolorową nawigację fabryczną o ile dobrze pamiętam RNS 310. Samochód został sprowadzony z Holandii i niestety są tam wgrane jedynie nawigacje państw EU zachodniej. Tutaj moje pytanie czy i jaką nawigację mogę wgrać do tego urządzenia, czy będzie to na zasadzie pobrania jej z internetu i wgrania na karte SD? Czy muszę jednak pojechać do serwisu Seata i tam się tym zajmą? Jaki koszt takiej instalacji? Proszę o pomoc Kamil.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości