Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kedoy napisał(a):Czy to mogą być jakieś ustawienia oszczędzania energii lub jakie licho?
kedoy napisał(a):Miał ktoś takie problemy? Czy to mogą być jakieś ustawienia oszczędzania energii lub jakie licho?
maciek89 napisał(a):ktoś do Was dzwoni, kończycie rozmowę i muzyka ze streamingu już nie gra?
Webi napisał(a):telefon odblokowany na ML? jaka apka Seata, ver?
Ura napisał(a):Webi napisał(a):telefon odblokowany na ML? jaka apka Seata, ver?
Telefon odblokowany (w sensie włączona obsługa MirrorLink w "Więcej ustawień połączenia"->MirrorLink->"Łączenie z pojazdem przez USB").
Aplikacje: CarmodeStub (wystawiony przez VWAG_VOLKSWAGEN, wersja niewiadoma) i SEAT DriveApp (wystawiona przez VWAG_Seat, wersja 2.1.8 ).
Ura napisał(a):Niestety nie jest doskonała...
Ura napisał(a):Rozmowy przez AA odbywają się nie poprzez system audio tylko przez głośnik w telefonie.
maryousz napisał(a):@esde
Mam pytanie o jednoczesne korzystanie z yanosika i nawigacji google.
U mnie podczas nawigowania w momencie kiedy yanosik chce nadac komunikat dzwiek cichnie ale nic nie slychac. Gdy telefon nie jest podłączony kablem usb to komunikaty sa slyszalne.
U Ciebie tez tak jest? Trzeba cos zmienic w konfiguracji yanosika?
kostrzewian napisał(a):maryousz napisał(a):@esde
Mam pytanie o jednoczesne korzystanie z yanosika i nawigacji google.
U mnie podczas nawigowania w momencie kiedy yanosik chce nadac komunikat dzwiek cichnie ale nic nie slychac. Gdy telefon nie jest podłączony kablem usb to komunikaty sa slyszalne.
U Ciebie tez tak jest? Trzeba cos zmienic w konfiguracji yanosika?
mialem podobny problem. Kiedy Yanosik wydawal komendę to zwikszyłem głośność przysiskiem na kierownicy i zaczal gadac
esde napisał(a):Tak, wszystkie komunikaty są odgrywane przez głośniki samochodowe. Dokładnie tak jak opisałem to powyżej.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość