Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Wudoes napisał(a):Wtam. Trochę odświeżę temat więc tak kupiłem na allegro radyjko do swojego Leona oczywiście odesłałem miało być Vordon a dostałem jakiś szajs nie pasowała ramka radio się zacinało odesłałem teraz planuje kupić coś ale z ali boję się znalazłem takie cudo : https://www.lightinthebox.com/pl/7-calowy-samochodowy-odtwarzacz-DVD-do-volkswagena--GPS--TV--iPod--Bluetooth_p503955.html?currency=PLN&litb_from=paid_adwords_shopping&country_code=pl&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&adword_mt=&adword_ct=226699396775&adword_kw=&adword_pos=1o3&adword_pl=&adword_net=g&adword_tar=&adw_src_id=2917225649_954377467_44204551141_pla-372567140045&gclid=EAIaIQobChMI2teH_PiQ1wIVyKMYCh3sAw8yEAQYAyABEgIN7_D_BwE
lecz jeden minus to że nie ma auxa. Dało by rade dokupić tą srebną ramkę gdzieś tylko że na radio 7'' ?
elofranek napisał(a):Aktualnie mam oryginalny zestaw bt, telefon sam mi się łączy jak wsiadam do auta, mam książkę telefoniczna w fis i odbieranie, odrzucanie połączeń na kierownicy. Czy jak zmienię radio na Chińczyka to te funkcje dalej będą działały tak jak teraz?
michu napisał(a):Ja już drugie radio zamawiam z Ali . Zmieniam bo chciałem 2gb ramu, aby było trochę szybsze i większy ekran.
Teraz zamówiłem:
http://s.aliexpress.com/rmeI77FF
Czekam na przesyłkę [emoji3]
Premo napisał(a):Ja brałem to radio i nic nie kombinowałem. Podłączasz wszystko jak do oryginalnego radia tzn anteny GPS, radio i oczywiście przejściówkę ISO. Wszystko chodzi jak należy - sterowanie, bluetooh oryginalny itp.
z tego co wiem nie jest zdrowe trzymanie auta na włączonym zapłonie kilkadziesiąt minut bez uruchomionego silnikaelofranek napisał(a):No ale przecież wystarczy przekręcić na zapłon i bawisz się radiem, przecież zawsze jak siedzisz w aucie masz przy sobie kluczyki więc czemu to aż taki problem?
no właśnie a Jestes zadowolony z zakupu swojego radia z ali? czego nie ma a co jest porównując z oryginału?_carlos- napisał(a):A kamerki przód, tył?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości