Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michał kozak napisał(a):Ja mam signo z 2001 r i u mnie były fabrycznie 8 głośników .
zy idą osobne kable czy jest tylko i wyłącznie cała wiązka.
markos01 napisał(a):wydaje mi sie ze w kazdej wersji bylo ich 8
Tonny S napisał(a):BTW zadnych kabli poda wiazka w dziwach nie bylo. W twoim wypadku wyglada na to, ze koles mial tyl podlaczony pod wzmachol + jakis Bass w bagazniku.
Sammael_ napisał(a):Tonny S napisał(a):BTW zadnych kabli poda wiazka w dziwach nie bylo. W twoim wypadku wyglada na to, ze koles mial tyl podlaczony pod wzmachol + jakis Bass w bagazniku.
O tym samym myśle, bez powodu na innych kablach nie byłoby pociągnięte do tyłu.
Dysponujecie może schematem tej kostki z drzwi, na wszelki wypadek?
I tak chyba najlepiej będzie jak zdejmę obicie w tylnych drzwiach i wbije się do oryginalnego okablowania przed przegubem, bo w nim to nawet po zaizolowaniu może to być śliska, mokra, a nawet zwarciowa sprawa.
Teraz tylko muszę znaleźć na forum gdzie i co trzeba podważyć w tych drzwiach żeby wyszło obicie, gdzieś to widziałem i nawet czytałem, trzeba zacząć od klamki, prawda? reszta to zatrzaski?
Wielkie dzięki za pomoc.
Sammael_ napisał(a): nie jestem wcale maniakiem car audio, a maniakiem muzyki
Tonny S napisał(a):165 mm
Marcin_TDI napisał(a):co do glebokosci... i tak musisz dac dystans albo z plastiku albo mdf i kazdy glosnik pratycznie wchodzi- nie wiem ile tam jest dokladnie cm glebokosci ale jak nie wsadzasz tam nie wiadomo jakich wooferow to wejdzie praktycznie kazdy glosnik.. ale wydaje mi sie ze z dystansem to ok 10cm spokojnie
Tonny S napisał(a):borut, viewtopic.php?t=7930&start=0
borut, przeczytaj sobie tą strone http://dziecineo.prv.pl/
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość