Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Streat, nie do końca... Niemcy też mają podobne problemy ze swoimi leonami (chociaż do blachy żaden z nich nie dotarł). Co do blach: ten problem pojawia sie w cordobach.Streat napisał(a):że jakieś wybrakowane te seaty dają na polski rynek
Damian, masz auto na gwarancji - znajdz w okolicach ASO odcinek na ktorym uszczelka skrzypi, zabierz tam człowieka z ASO, jak nie beda chceli naprawic - popros o pisemne umotywowanie i wyslij maila do IberiiDamian napisał(a):piszcza drzwi tak samo jak wczesniej.
Sebastian napisał(a):Dajcie znać czy występuje to we wszystkich czy tylko nie którzy mają takiego pecha?
Bo się tak zastanawiam jak, że którzy prawie już nocują ze swoimi Leonami II w ASO więc nie wiem czy się opłaca kupić
szczepan napisał(a):Denerwuje mnie stukanie o słupek prawy zapinki pasa bezpieczeństwa
szczepan napisał(a):Denerwuje mnie stukanie o słupek prawy zapinki pasa bezpieczeństwa
Tonny S napisał(a):Jak kazde auto ma choroby wieku dziecięcego mysle, ze po FL nie bedzie do czego sie doczepic.
Forensic napisał(a):Czy FL to skrót od facelifting?
Forensic napisał(a):Kiedy można się spodziewać "nowego" Leona w sprzedaży?
Forensic napisał(a):Kiedy można się spodziewać "nowego" Leona w sprzedaży?
A gdzie teraz woda jest odprowadzanaDamian napisał(a):(malutka dziureczka ktora chyba ma odprowadzac wode spod plastikowego gornego modulu maski. Tylko gdzie ci hiszpanie wymyslili to odprowadzenie? Prosto w mate wygluszajaca
Dzisiaj sprawdziłem matę wygłuszającą - mokra a z pod niej cieknie woda.taktiken napisał(a):Panowie, spoko, sprawa sie toczy.
Bardziej mi zalezy zeby inni uzytkownicy Leo2 sprawdzili czy takie "niespodzianki" nie czekaja na nich.
PioMax napisał(a):lekko opadająca tylna szyba (przez to słychać szum, ale dokręcenie szyby usuwa problem
Też jestem zainteresowany, chociaż ostatni nic mi nie cieknie spod maty, a wcześniej ciekło. A tak swoją drogą może każdy posiadacz 1P zabrałby głos w tym temacie. Krótko cieknie lub nie cieknie. Wiedzielibyśmy czy to feler każdego 1P czy też jest 4 pechowców na forum.taktiken napisał(a):Leośśś, 23-11 bede zglaszal problem z plesnia do ASO. Zobaczymy.
mm.max napisał(a):po prostu samochód zaczyna spalać G12
funcarver napisał(a): druga sprawa, przy pracy silnika na biegu (1-2-3-R), przy bardzo niskich obrotach, praktycznie przed wysprzęgleniem, słychać "chrobot", "drapanie" jakby ze skrzyni lub gdzies z okolic, mam to od 2dni... przy tych samych predkościach, a po wysprzęgleniu (na luzie) objawów nie ma.
Madzia - Leo napisał(a):3.opadajace, o kilka milimetrow co prawda - ale tonie jest wytlumaczenie, tylne szyby jak po kilkukrotnym trzasnieniu drzwiami, wiec nikogo nie woze - proste
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości