po przegladzie, na serwisie oczywiscie nie wykryli zadnych niepokojacych dzwieków, skad to wszyscy znaja... zalalem Motula, i powiem ze albo mi sie wydaje albo naprawde slychac to troszke mniej, aczkolwiek panowie w serwisie powiedzieli ze cos tam bylo poluzowane i dokrecili, ale nie kompetetni idioci nie umieli powiedziec co? :O
[ Dodano: Nie 26 Lip, 2009 ]i znow powrocilem do punktu wyjscia, tzn chrobotanie znow jest takie jak przed przegladem, takze olej chyba nie ma znaczenia... opisze problem jeszcze raz:
otoz gdy jadac leonem, przy niskich obrotach, w granicach 2000, slychac taki dziwny dzwiek, przypominajacy zaciaganie powietrza* ( takie chrrrrrrrrrrrrrr) przez chwile) bardzo mnie to denerwuje,
lucash53, robiłes cos z tym ? czy jeszcze ktos ma podobne problemy? <sciana>
[ Dodano: Nie 26 Lip, 2009 ]tak czytam i czytam
moze to sprzegło klimy?? cos z nim nie tak jest

jak myslicie panowie??
chrobot wystepuje tylko podczas jazdy, nigdy na postoju, gdy silnik pracuje pod obciazeniem, np jadac pod gorke
moj leon jest sprowadzony z wloch, moze tam gdzies na klimie duzo jezdzili i teraz tak chrobocze, sam nie wiem o co chodzi, jestem strasznie przewrazliwiony na punkcie roznych stukow i innych dziwnych dzwiekow po moim ostatnim psujacym sie samochodzie... znow czekam na jakies podpowiedzi...