Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
u mnie w leo 1m tez tak bylo, tylko ze nie mialem zarowki w prawej lampieSlawekGD napisał(a):u mnie w fabii kiedyś jak mrugała kontrolka od świec to się okazało że nie miałem stopu...
SlawekGD napisał(a):u mnie w fabii kiedyś jak mrugała kontrolka od świec to się okazało że nie miałem stopu i czujnik pod pedałem hamulca się zepsuł
raivan napisał(a):A takie coś panowie co może oznaczać ? podczas gwałtownego przyspieszania zaczyna migać kontrolka świec żarowych po zmianie biegu gaśnie przy przyspieszeniu znów mrua. Auto nie traci mocy. Miał ktoś taki przypadek
wojt_ABG napisał(a):Witam!!
Od 2 dni świeciła mi się kontrolka od DPF-u, ale myślałem że zgaśnie po tym jak będę jechał określonym stylem jazdy. Dzisiaj w pewnym momencie zapaliła mi się kontrolka od świec żarowych, co gorsze samochód stracił moc. Może macie jakiś pomysł co to może być?? Czy konieczna jest wizyta w ASO??
POZDRAWIAM
wojt_ABG napisał(a):Dzięki za info.
Nie wiem czy to zrobi różnice ale zapomniałem napisać że kontrolka świec się mruga.
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości