Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
banani2k napisał(a):są 2 śrubki ale nie ma dostępu żeby je odkręcić --wszędzie blacha .
STRACIŁEM NADZIEJĘ POMOCYYYYYYYY
michu napisał(a):Odświeżę trochę kotleta, jeszcze 3 dni temu była pogoda na pogrzebanie przy aucie około 15 stopni, chciałem zdjąć tylny zderzak, jednak bałem się że coś połamie. Powiedzcie mi czy pozostało już rwanie czy jeszcze są gdzieś jakieś śruby?
Odkręciłem śruby od nadkola od strony tylnego zderzaka - nie odkręcałem całości
Odkręciłem kilka śrub od spodu zderzaka - nie liczyłem ile ich było
Wykręciłem tylne lampy
Odkręciłem 3 śruby pod lampami
Czy jeszcze jakieś śruby trzymają ten zderzak? Czy zostały tylko zatrzaski? Zderzak po odkręceniu w/w śrub nadal mocno siedział i bałem się mocniej szarpać żeby czegoś nie urwać. Demontowałem zderzak w maździe 6 - gdzie plastik jest mega miętki i po odkręceniu śrub można zdjąć bez problemu zderzak - tutaj niestety tak nie było.
michu napisał(a):to wyglądają niemalże identycznie
michu napisał(a):Ok dzięki.
Jeszcze jedno pytanko, czy halogeny z wersji standardowej zderzaka pasują do FR/Cupra? Czy trzeba kupować nowe ?
Bakus1987 napisał(a):Rozumiem że zderzak z FR/Cupra niezależnie od tego czy polift czy przedlift powinien mieć czarną wnękę pod tablicę ?
michu napisał(a):Super, dzięki!
Czyli pozostaje znaleźć zderzak FR/Cupra z kratkami, bo za kratki też ceny czasem zabijająRozumiem, że to jest p&p nie trzeba zmieniać mocowań , pasu przedniego itd? Ściągam stadnardowy zderzak i zakładam inny?
michu napisał(a):michu napisał(a):Super, dzięki!
Czyli pozostaje znaleźć zderzak FR/Cupra z kratkami, bo za kratki też ceny czasem zabijająRozumiem, że to jest p&p nie trzeba zmieniać mocowań , pasu przedniego itd? Ściągam stadnardowy zderzak i zakładam inny?
Haszeer ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość