na zasadzie p&P

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tom-Tdi napisał(a):ale słyszałem, że czasami klima może nie chodzić na tym panelu
pampi napisał(a):Tom-Tdi, od kogoś kto to zamontował ?
nie wystepowaly ...Brayan10 napisał(a):Kojarzy ktoś czy ramki do poliftowych paneli klimatyzacji występowały też w kolorze antracytu (tzn. tego najbardziej popularnego w leonach 1P przed FL)
Dziala zawsze, pytanie czy prawidlowo steruje klapa obiegu zamknietego ...Seqtor napisał(a):ja montowałem ten panel do auta z 2007r. więc u Ciebie też będzie działać.
untaztood napisał(a):Czy dzięki nowemu panelowi parametry klimy wyświetlają się na RNS/RCD?
pkonrad napisał(a):untaztood napisał(a):Czy dzięki nowemu panelowi parametry klimy wyświetlają się na RNS/RCD?
Tak
Czujnik temperatury wewnetrznej znajduje sie na starym panelu pomiedzy przyciskami + i - predkosci nawiewu. Na nowym to ta kropka posrodku.untaztood napisał(a):Gdzie w starym panelu znajduje się czujnik temperatury? Ktoś, kiedyś na forum napisał że w środku, zaraz nad radiem. Czy to prawda?
raaddeek napisał(a):czyli klima bez problemu podejdzie, a radio i ramką z po lifta też jest p&p?
pkonrad napisał(a):Jest nas 3, bo ja również poluje na nowy panel z grzanymi stołkami i powiem Ci, że ciężko taki dorwać na rynku wtórnym
Mój Leon jest MY2007, produkcja 2006 i grzane słupki mam. untaztood, jesteś na 100% pewny, że u Ciebie nie ma tych grzanych słupów
untaztood napisał(a):Zrób proszę zdjęcie u siebie tego paska podgrzewającego.
pkonrad napisał(a):A czy w ogóle podświetlany schowek występował w Leonie 1P
Frutti napisał(a):Windshield glass type 4GF Windshield in heat-insulating glass- ta jest niepodgrzewana ?
untaztood napisał(a):I tak nigdzie nie mogę dostać panel z dual climatronikiem i podgrzewanymi fotelami.
exb napisał(a):hehe to już jest nas 2-óch szukających
... a tam ... u mnie taki panel juz jezdzipkonrad napisał(a):Jest nas 3, bo ja również poluje na nowy panel z grzanymi stołkami i powiem Ci, że ciężko taki dorwać na rynku wtórnym
chyba tylko w polifcie, bo przed liftem to sie nie spotkalem w serii ... niemniej jednak nie problem dolozyc.miroA3 napisał(a):oczywiściepkonrad napisał(a):A czy w ogóle podświetlany schowek występował w Leonie 1P
Toyo723 napisał(a):Czyli żeby podpiąć panel climatronica po lifcie do modelu po 2008 roku to należy w kostce A (większa czarna), wypiąć pin 16 (wąski) oraz pin 20 (szerszy) i podpiąć pin 16 w miejsce 20, ale przy tym należy w pinie 16 wymienic wsuwkę na szerszą ? Tak ?bo właśnie przekladałem panel i i natknąłem się na różne końcówki wsuwek od pinów dlatego wolę się upewnić że pin 16 trzeba przerobić pod gniado 20 ?
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość