i krótki filmik...
Jak pryskają...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jarzab napisał(a):U mnie jest identycznie. Nawet kolor auta się zgadza
PiterEL napisał(a):A no to jak przy takiej jest ok to mysle ze bedzie spoko... Zastanawiam sie tylko jak rozwiązać efekt pryskania od spodu maski...
PiterEL napisał(a):Sklep internetowy jak zamowie i okaze sie ze sa dostepne to sie pochwale
Jak bede w domu dam adres stronki do sklepu bo ja juz zamowilem sobie... Sa dostepne i sa to podobno oryginaly... Na zdjeciu wygladaja na oryginalne.
[ Dodano: 3 Październik 2011, 17:06 ]
oto obiecany namiar na taniutkie dysze od octavi 2 podgrzewane ktore sam zakupilem
http://www.skoda-sklep.pl/product_info.php?name=Dysza spryskiwacza przedniej szyby (podgrzewana)/OCT II /&cid=&products_id=2154&osCsid=d63a9b84840f6e4d2fd8aae8d290689c
neostar napisał(a):PiterEL, będziesz miał paskudne zacieki z płynu na masce, które można jedynie spolerować. Ja właśnie z tym próbuje walczyć.
jarzab napisał(a):neostar napisał(a):PiterEL, będziesz miał paskudne zacieki z płynu na masce, które można jedynie spolerować. Ja właśnie z tym próbuje walczyć.
Do czego pod maska podłączyłeś zasilanie sprysków u siebie w benzynie?
Na razie rzuciłem kable luzem, ale w końcu trzeba to podłączyć.
_carlos- napisał(a):Dzisiaj byłem w ASO Sliwka w Zabrzu i powiedzieli mi za jedną dyszę podgrzewaną do Octavii II 85 zł. Poległem...
Kashi napisał(a):moglby ktos jeszcze raz wkleic poprawny link do tej aukcji z tymi spryskami za 21zl?
SEBOOL2006 napisał(a):Carlos możesz mi również podesłaćz góry dzięki
PiterEL napisał(a):jarzab napisał(a):neostar napisał(a):PiterEL, będziesz miał paskudne zacieki z płynu na masce, które można jedynie spolerować. Ja właśnie z tym próbuje walczyć.
Do czego pod maska podłączyłeś zasilanie sprysków u siebie w benzynie?
Na razie rzuciłem kable luzem, ale w końcu trzeba to podłączyć.
Ja miałem oryginalnie podgrzewane...
Ktoś wczesniej pisał jak i gdzie podlaczyc. Spryski podłączyc trzeba jak dobrze pamietam do plusa po stacyjce przez jakis bezpiecznik. I to cała filozofia...
neostar napisał(a):PiterEL, będziesz miał paskudne zacieki z płynu na masce, które można jedynie spolerować. Ja właśnie z tym próbuje walczyć.
da się takie kopić czy robione?_carlos- napisał(a):Są to gumowe podpórki ze śrubami od spodu, które są przykręcone do podszybia
tolo napisał(a):o takim nr. 1Z0 955 986 trzeba kupic te dysze ? bo widzialem dwa rozne nr. na forum i w koncu nie wiem ktore
tolo napisał(a):zalozylem dysze od OCTAVII II podgrzewane podlaczyelem sie pod zasilanie N75 ten elektozawor i powiem ze cos mi teraz turbo nie hula tak jak powinno strasznie mulowat chodzi auto.., co by bylo przyczyna? blad by wyskoczyl na kompie ? jak odlaczylem ta koste na chwile od tego elektrozaworu ?
blue_kos napisał(a):Mam takie drobne pytanko leon seryjnie nie ma podgrzewanych spryskiwaczy??
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości