Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tryvial napisał(a): a pompa wspomagania to pewnie jakieś kosmiczne wydatki...
tryvial napisał(a):-piszczenie przy skręcie na maksa w lewo lub prawo, co jakiś czas krótko zapiszczy podczas jazdy przy jeździe na wprost
-jak otworzyłem maskę i próbowałem zlokalizować dźwięki to usłyszałem jakieś piszczenie z okolic alternatora i było widać wyraźne wibracje alternatora.
tryvial napisał(a): głuchy, basowy odgłos przy odpalaniu po nocy. Dźwięk zanika jak auto się porządnie rozgrzeje, pojawia się tylko na biegu jałowym albo przy odpuszczeniu gazu, przy podjazdach do świateł
tryvial napisał(a):głuchy, basowy mega irytujący odgłos przy odpalaniu po nocy, to taki odgłos, że jak wyjeżdżam z parkingu i telepię się przez jakieś kamienie i buja budą to dźwięk się pojawia i znika. Początkowo myślałem, że to obudowa silnika gdzieś wibruje o rozpórkę, ale włożyłem już gąbkę między obudową i rozpórkę, a dźwięk pozostał. Dźwięk zanika jak auto się rozgrzeje, pojawia się tylko na biegu jałowym albo przy odpuszczeniu gazu
-jak otworzyłem maskę i próbowałem zlokalizować dźwięki to usłyszałem jakieś piszczenie z okolic alternatora i było widać wyraźne wibracje alternatora.
Tominjo napisał(a):Mam po nocy taki dźwięk https://www.youtube.com/watch?v=WDw4tFb ... e=youtu.be Ewentualnie wraca to po paru godzinach postoju i tak samo na filmiku trwa kilka sekund (od 4s do 7s). Co to może być?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość