Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
red8 napisał(a):troche OT ale tak sie zapytam a czy nie moge po prostu nic nie robic i jezdzic z tym bledem?
wgi napisał(a):michał kozak, z wymianą to mnie właśnie zdziwili - 5PLN.
red8 napisał(a):colin23, kotrolka przestala migac jak wstawilem nowy, tylko wiem ze na pewno w pamieci jest blad
cebulka napisał(a):A mi znowu poleciał czujnik stopuNa wiosnę wymieniałem. Coza gó.... robią
Predzej to depnales na hamulec i czujnik zadzialal/zalapalMatryx napisał(a):Aż tu na jednym ze skrzyżowań na czerwonym świetle zresetowałem licznik kilometrów (wskazywał przejechane 590 km). I ku mojemu zdziwieniu, lampka ta przestała migać. Może na tym liczniku był ustawiony jakiś alarm, który objawiał się miganiem tej kontrolki? Czy to jest możliwe?
Matryx napisał(a):Aż tu na jednym ze skrzyżowań na czerwonym świetle zresetowałem licznik kilometrów (wskazywał przejechane 590 km). I ku mojemu zdziwieniu, lampka ta przestała migać. Może na tym liczniku był ustawiony jakiś alarm, który objawiał się miganiem tej kontrolki? Czy to jest możliwe?
topola napisał(a):ze nie bedzie działał puki go nie zaadaptuje VAG-iem
topola napisał(a):Podjechałem dzisaj do Serwisu Seata i mówie mu że kupiłem podpinam i echo. Na to pan stwierdził ze nie bedzie działał puki go nie zaadaptuje VAG-iem i oni to moga zrobić za jedyne 100 zł wiec hmm ktoś ma pomysł ?:)
To sie normalnie do gazety nadajetopola napisał(a):na nowy nie wymienia bo nie robiłem u nich coz jakos to 27 zł przeżyje
topola napisał(a):http://silesia.seat.pl/ .
.... jak ktoś chce sie pośmiać zapraszam do nich .... niezły kabaret
NeoN1980 napisał(a):Przy parkowaniu przy ścianie zauważyłem, że stopy czasem zapalają sie a czasem nie, mimo mocnego wciśnięcia hamulca.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości