Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
olin napisał(a):przem, u mnie tez byly problemy z tym ale glownie w czasie mrozow teraz jest juz ok wiec odpuscilem se wymiany w ASO majatek chca to juz w skodzie taniej 80 zeta
przem napisał(a):Coś za tanio...
DWitek napisał(a):Za dużo hamujecie. Ja jadę przed siebie i rzadko używam hamulca
![]()
A co za tym idzie klocki mi wytrzymały 90kkm, a samochodem jeżdże 5 lat i czujnika stopu jeszcze nie wymieniałem. Może to wina np. złego montażu
barth napisał(a):Z chlopakami z ASO w Gdansku trzeba umic rozmawiacJa zawsze milo wspominam wizyty u nich
luki napisał(a):przem, mógłbyś sprecyzować jak prawidłowo powinien wyglądać montaż czujnika.
colin23 napisał(a):luki napisał(a):przem, mógłbyś sprecyzować jak prawidłowo powinien wyglądać montaż czujnika.
gdzieś było w necie cała instrukcja jak to robić żeby nie spartolić. Jak tylko znajdę to wkleję link.
Matryx napisał(a):A może bezpiecznik, tylko że z tego co wiem, to też jest jeden.
Arci9 napisał(a):IMO zawsze było tak, że bezpieczniki działały krzyżowo, np. prawe przednie i lewe tylne
oczkolek napisał(a):Arci9 napisał(a):IMO zawsze było tak, że bezpieczniki działały krzyżowo, np. prawe przednie i lewe tylne
Ale nie w przypadku światła stop.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość