Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
miedzy innymi ma popekaną kratkę wlotu powietrza
leem napisał(a):ale nie wiem jak je można złamać/uszkodzić
quli napisał(a):jak stare masz do wywalenie to weź połam reszte listków i palcami to wyjmij, taka moja myśl skoro i tak są do wyrzucenia po co sie bawic drutami...
marcopolo napisał(a):Ta metoda z wieszakiem jest bezpieczna ? nic nie urwę ?
Ta metoda z wieszakiem jest bezpieczna ? nic nie urwę ?
Arczi20 napisał(a):Witam ja tez mam problem z kratką środkową, a zarazem niedziała zamykanie i otwieranie tym kółkiem. Idzie to jakoś naprawić czy trzeba nowe ? ma ktoś moze zdjęcie jak to zrobić tym sposobem z wieszakiem ? Ja juz to rozebrałem kiedyś każde listki delikatnie ze miałem pusto ale prubowałem rękami to pociągnąc i nie szło. (nie ciągłem tego zbyt mocno bo niewiedziałem czy dobrze robie) ale takie foto jak by ktoś miał to był bym wdzięczny. Niechce se nic uszkodzić bo przy dwuch listkach juz se połamałem te bolce małe. Z góry dzięki
Kashi napisał(a):jak dla mnie sposob z drutem jest sredni, zdecydowanie lepiej jest wyciagnac wszystkie listki i wsadzic cala reke i wtedy pociagnac
nie ma wcale przy tym jakos wiecej roboty, bo zajmuje to jakies 5 min a napewno mniejsze ryzyko uszkodzenia czegos
konstant napisał(a):Kashi napisał(a):jak dla mnie sposob z drutem jest sredni, zdecydowanie lepiej jest wyciagnac wszystkie listki i wsadzic cala reke i wtedy pociagnac
nie ma wcale przy tym jakos wiecej roboty, bo zajmuje to jakies 5 min a napewno mniejsze ryzyko uszkodzenia czegos
Jak wyciagnac te listki ?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość