Popatrzylem alledrogo i wyszukalem jakies MTS technik i JOM
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
KiNiO napisał(a):To co najlepiej szukac co byscie poradzili????
KiNiO napisał(a):Popatrzylem alledrogo i wyszukalem jakies MTS technik i JOM
lec napisał(a):szczegolnie te drugie do kombi z wżerami
smoky7 napisał(a):Co do h&R to są dobre zawieszenia ale chyba najtwardsze ze wszystkich możliwych .
KiNiO napisał(a):A jak z twardoscia na tym zawieszeniu?? Jakies fotki moglbys zapodac???
A wklady koni gdzie mozna kupic??
KriSSo napisał(a):Jeździłem na H&R Cup kit 60/40
KriSSo napisał(a):Więc przeczytaj mój post ponownie, na temat gwinta również napisałem.
KiNiO napisał(a):jest napewno nizej:))) ale w porownaniu do seri TS jest o nieco twardziej.. jestem zadowolony ogolem... miski nie zgubilem wiec jest dobrze...=))
przemco napisał(a):w moim leonie jest zawieszenie eibach damper amorki i sprężynki.... ale sprężynki wymienie na serie pro kit w przyszłym roku
MisiekASV napisał(a):Jeździ ktoś może na gwincie firmy TA Technix?
MisiekASV napisał(a):Jeździ ktoś może na gwincie firmy TA Technix?
DCA napisał(a):Weitec to bardzo dobre zawieszenie, jednak ja zawsze bałem się używek. Regeneracja kosztuje 250-300zł za sztukę.
alunetik napisał(a):Nie warte. Dostajesz to za co płacisz.
PZDR
BOdek
lasotek napisał(a):chcę na wiosnę obniżyć Leona o 30 mm
lasotek napisał(a):o twardości takiej jak zawieszenie stelli lub ewentualnie troszkę twardsze
lasotek napisał(a):Nie ścigam się, a szukam zawieszenia do zwykłego urzytkowania żeby lansować się i mieć większą satysfakcję z jazdy Leonem:)
alunetik napisał(a):Kiepskiej jakości, kiepskiego pomyślunku, nie dostosowane do polskich warunków, brak serwisu, szybkie zużywanie się. Płacisz 2k za gwint, porównaj cenę z innymi gwintami, ta różnica skądś się bierze
Ja w tej kwestii jestem super tradycjonalistą. Stary dobry bilstein b6 lub b8. Do tego sprężyna. Gdy się zużyje, można zregenerować. Jak dojdziesz do wniosku, że szukasz twardego, zawsze w zerkopolu można go utwardzić. Dobry, mocny, sprawdzony.
PZDR
BOdek
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości