Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marianlm7 napisał(a):Próbowałem czeski program zarejestrować używając różnych adresów, ale na żaden nie dociera mail
marianlm7 napisał(a):Może ktoś z kolegów posiada kod do tego programu
marianlm7 napisał(a):Nie wiem czy z tym modułem ten program zadziała
logimen napisał(a):w zeszly piatek aktywowalem domykanie w leonie kamil-leon
Jak ktoś z Katowic lub okolic może to odpalić to też będę dżwięczny
Jest...bobek_TDI napisał(a):a jest ktoś w Krakowie kto ogarnia domykanie szyb z pilota??
Miro napisał(a):Jest...
Da rade, nalezy dolozyc nieoryginalny modul domykania szybtomek19 napisał(a):mam pytanko da rade zrobić domykanie szyb bez używania programów??
tomek19 napisał(a):A jak zamontować taki moduł?? no i gdzie go dostać
Tworek napisał(a):programowo mogę Ci pomóc VAG jest w Głogowie u mojego kolesia
Lechu1777 napisał(a):Witam,
czy taki VAG da radę, żeby zrobić domykanie szyb?
http://www.allegro.pl/item691478566_vag ... 4h_ss.html
chciałem kupić jakiegoś VAG'a ogólnie do diagnostyki itd, ale ceny są kosmicznie różne...
auto to Leon 1.9TDi 90KM z 2000 roku, silnik AGR
MKM nic nie wyjdzieStackburn napisał(a):i też mam auto z 2000 roku. Jak przyjdzie to w tym tygodniu będę próbował odpalić szybki. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Czeski program robi auta wyposazone w immo3, w ktorych to stosowano moduly komfortu 1C0... modelowo od 2002r. wlacznie. Praktycznie data produkcji auta musi byc od 05.2001 w gore. Immo2 wystepowalo do modelowo 2001 wlacznie, wtedy stosowano moduly komfortu 1J0..., i tego czeski program nie rusza, tylko i wylacznie kabel COM i VDS Pro pod dosem.Stackburn napisał(a):Wytłumaczcie mi jeszcze o co chodzi w tym programie ( obsługuje rocznik produkcji 2000 ale modelowy rok 2001 - o co kaman? jak poznać czy odczytać , czy rocznik modelowy jest 2001?) Skoro Leon idzie od '99 to po niecałych dwóch latach były jakieś zmiany? Czy dopiero w 2002 ?
Stackburn napisał(a):Axee czy mógłbyś opisać jak zrobić szybki w modelu z 2000 roku (nieszczęsnym na którym nie pójdzie pod usb) ?
Pewnie bardzo by uszczęśliwił taki opis wielu właścicieli Leonidasów
tomek_ibiza napisał(a):Jest możliwość zrobienia przez kogoś tego w Warszawie ?
tomciu napisał(a):Przemko, przyjedź na krakowskiego spota, tam popatrzymy co u module u Ciebie piszczy
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości