Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
lukero-madnes napisał(a):Czy ktoś wymieniał takowy trzpień w zamku ?
http://allegro.pl/zamek-wkladka-wioselk ... 63422.html
onybysz napisał(a):Poźniej przestała mrugać dioda w drzwiach przy szybie po zamknięciu auta.
onybysz napisał(a):Czeka mnie wymiana zamka?
onybysz napisał(a):. Myślałem, że to może problem z silniczkiem ale po podaniu napięcia silnik kręci.
kurex napisał(a):To znaczy że mimo zamknięcia samochodu, zamek jakiś nadal jest otwarty - czyli do wymiany.
To nie jest jakiś dramat, można kupić sprawny ori używkę za 50 zł np i wymienić... to żaden dramat.
domin600rr napisał(a):ale czy kręci wystarczająco mocno?? U mnie sam silniczek kręcił elegancko ale jak dostał obciążenie to niestety brakowało mu mocy i nie miał siły tego wszystkiego przełączać.
_carlos- napisał(a):Lewy przód - od lampki w drzwiach i sygnału zapalonych świateł jest jeden mikrostyk na zewnątrz kasety. Jeżeli załącza lampkę a nie buczy przy zapalonych światłach to obstawiał bym na moduł komfortu.
Prawy przód - piszesz o świetle w drzwiach, czy podsufitce? Albo walnięta krańcówka, albo uszkodzone przewody w gumie między drzwiami a słupkiem A, albo moduł komfortu.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości