No to znowu Endriu dał popis, no i widac, że El-Tec też dał rade

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Wiecie wiecie hahaha w klekocie jeszcze wieksze sa przyrosty hahaha.PiotrekS napisał(a):witam, wlasnie wrocilem, jeszcze po drodze do klienta musialem zajechac. Autko zawija sie swietnie. Nawet nie wiecie jaki banan na pyszczku mi sie pojawil jak zobaczylem pierwsze hamowankonie mowiac o kolejnych
Firmy pierwsza klasa to i efekty znakomite. Czekamy zniecierpliwieni na te pomiaryPiotrekS napisał(a):Jestem naprawde mega zadowolony z obu firm, bardzo im dziekuje za prace jaka wlozyli w Leona. V max jest 250, przed 235. Do sety nie miezone po modzie, przed oscylowalo w okolicach 7,2-7,3 (0-60 mph, zeby nie byloElastycznosci teraz nie sprawdzalem, jak tylko pomierze to zrobie zestawienie i przedstawie na forum
:)
To jest jak chorobaPiotrekS napisał(a):Juz sie zastanawiam nad kolektorem i K04 od TT 225no i oczywiscie wiekszym IC
Harry napisał(a):Moje gratulacje Piotrek.Teraz to juz mnie wszyscy z 1.8T objada, ale co tam![]()
Poki co nad Tonnym sie jeszcze poznecam troche![]()
![]()
Na jakim doladowaniu?Ile w peaku?
Barth napisał(a):bobik, z twojej Ibi to EX moze niezlego potworka stworzyc
Tonny S napisał(a):Harry, hamuj tego swojego padalca, rób program u Ex i smigaj niskie 15.xx na 400m i ciesz sie z jazdy
bobik, pochwal sie co ty tam teraz masz u siebie?? jakie graty? jakie moce? moze wykres?
bobik napisał(a):Barth napisał(a):bobik, z twojej Ibi to EX moze niezlego potworka stworzyc
Mam przeczucie, że się wkrótce przekonam, a to wszystko przez .... podejście Vtechu do klienta.
bobik napisał(a):Tonny S napisał(a):Harry, hamuj tego swojego padalca, rób program u Ex i smigaj niskie 15.xx na 400m i ciesz sie z jazdy
bobik, pochwal sie co ty tam teraz masz u siebie?? jakie graty? jakie moce? moze wykres?
Standartowy upgrade K04(turbo, kolektor, dolot, przepływka, listwa, wtryskiwacze, regulator), Big FMIC, pipeing 60mm, downpipe 3, reszta 2.5.
Vtech poświęcił mi dwie godziny i doszedł do 0.9bara mam teraz serie S3, osiągi już zadowalające, ale nie po to odwaliłem tyle rzeźby bo to samo mogłem mieć na K03 po kilku modach, Piro miał przyjechać do Wrocka i skończyć robotę, ale....więc w przyszłym tygodniu pomykam znowu do Kraka i mam nadzieję, że tym razem zrobią soft jak trzeba, wszystkie wykresy przedstawię po ich końcowej robocie.
Artur co do EX-a zawsze miałem o Nim dobre zdanie tyle, że wkurzało mnie to że tak wieszaliście psy na GS-ie, gdyby nie zaporowa cena w VTG zrobiłbym soft pewnie tam, natomiast biorąc pod uwagę profesjonalizm i indywidualne podejście do sprawy EX-a i oczywiście dużo niższą cenę całkiem możliwe, że wkrótce dam mu poszperać w moim żółtku.
Artur20vt napisał(a):bobik napisał(a):Tonny S napisał(a):Harry, hamuj tego swojego padalca, rób program u Ex i smigaj niskie 15.xx na 400m i ciesz sie z jazdy
Standartowy upgrade K04(turbo, kolektor, dolot, przepływka, listwa, wtryskiwacze, regulator), Big FMIC, pipeing 60mm, downpipe 3, reszta 2.5.
Vtech poświęcił mi dwie godziny i doszedł do 0.9bara mam teraz serie S3, osiągi już zadowalające, ale nie po to odwaliłem tyle rzeźby bo to samo mogłem mieć na K03 po kilku modach, Piro miał przyjechać do Wrocka i skończyć robotę, ale....więc w przyszłym tygodniu pomykam znowu do Kraka i mam nadzieję, że tym razem zrobią soft jak trzeba, wszystkie wykresy przedstawię po ich końcowej robocie.
Artur co do EX-a zawsze miałem o Nim dobre zdanie tyle, że wkurzało mnie to że tak wieszaliście psy na GS-ie, gdyby nie zaporowa cena w VTG zrobiłbym soft pewnie tam, natomiast biorąc pod uwagę profesjonalizm i indywidualne podejście do sprawy EX-a i oczywiście dużo niższą cenę całkiem możliwe, że wkrótce dam mu poszperać w moim żółtku.
bobik nawet jak vtg byloby 2 razy tansze od Andrzeja to i tak wolalby zrobic program u niego. VTG jest super obcykane mechanicznie w 1.8t ale programy to maja slabe... Zawsze jest tlumaczenie tu juz nic sie wiecej nie da zrobic bo to seat i ma zabepieczenia i w ogole najlepiej autronica za 12tysia zakupic. Szkoda mi troche tych ktorzy tak zrobili bo jak widac po aucie Marcina i Simona okolice 350KM mozna osiagnac na ori ECU..... tyle ze jak na razie to jedynie EXowi sie to w Polsce udalo...
Art
Wydaje mi sie ze to było małe przeoczenie bobikaArtur20vt napisał(a):a dla 4x4 to nie??
Artur20vt napisał(a):a dla 4x4 to nie??
Staszek20VT napisał(a):@ Bobik
Możesz zarzucić jakieś zdjęcia techniczne i orientacyjne koszta?
Fele fele 18' minimum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości