Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Fawor napisał(a):Czy auto z tym samym efektem a niższym napięciem będzie jechało inaczej?
sagon napisał(a):Wypełnienie n75 zależy głównie od faktu,jaką dana turbinka ma tendencję do pobudek.Zapewniam Cię,że na hybrydzie awx/arl żaden magik nie postawi jej na nogi przy małym wypełnieniu n75.A z kolei takie gtb,lub vklr'y byle amator obudzi już przy 1600rpm.
sagon napisał(a):Nie,ale to z niższym napięciem ma możliwość wykrzesania jeszcze większej mocy,czego te z wyższym/max napięciem już niestety nie potrafią.
sagon napisał(a):dmuchniemy na górze
lukaszlsw napisał(a):ale szczerze podziwiam że się ludziom chce babrać w takich autach jeszcze,
sagon napisał(a):Obecnie,jak już pisałem dymi i to zacnie
Jarol napisał(a):Sagon czy dobrze wystrojone auto powinno kopcić i to zacnie?
sagon napisał(a):problem jest tylko z powietrzem,bo mam do dyspozycji turbinę od brd z kołem od caha.
, nie masz Gmail'a? Chyba już każdy ma konto na google, a tam masz do dyspozycji DYSK GOOGLE, gdzie wrzucasz foty, pliki i inne pierdoły i tylko udostępniasz. Prościzna, szybkość i zdjęcia Ci nie przepadną jak na tym fotodupikusagon napisał(a):www.fotosik.pl
mlynek napisał(a):Prościzna, szybkość i zdjęcia Ci nie przepadną jak na tym fotodupiku
sagon napisał(a):
http://www.fotosik.pl/zdjecie/3b37990f736d95cf
sagon napisał(a):Jak się nauczysz modyfikować pompy,a nie pomiary z dynama,to zrobisz to nawet przy 1.5 bara na 0.260.
Ty na 1.6 bara zrobiłeś 195 koni?...to zobaczmy
http://vaglog.pl/log_280107.html
uuu,zaledwie 1.53b/4116rpm,wysterowanie turbiny leży,program niezwłocznie powinien być poprawiony w ramach rekalamcji-partactwo!!!
Co do osiągnięcia owej mocy-195 koni na 216tce przy takim doładowaniu,to dobrze trafiłeś z bajeczką,bo i pora na nią odpowiednia.
sagon napisał(a):Wypuszczasz na rynek auto,które "rzekomo ma ponad 400 niuta/2000" i uważasz się za rozsądnego człowieka?Zastanów się nad tym,ile pociągnie dwmuas,jak w p..ę dostanie układ korbowy,skrzynia wraz z całym układem przeniesienia napędu,co na to sprzęgło,a później się żal,że ktoś cię rzekomo oczernia i śmieje się z tego,co robisz.
sagon napisał(a):Jarek,jak tam jest max 350/2000 to wszystkie pieniądze,wszystkie.
Pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości