Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
AHA NALEŻY PAMIETAC ZE W DYSTANSACH MNIEJSZYCH NIZ 15MM NIE MA PIERSCIENIE CENTRUJACEGO A WIEC NIE POLECAM
hugo00 napisał(a):
adii100, w tym wypadku najlepsze będą różowe... ( cieżko określic nie znając ani szerokosci kola ani jego ET - jesli to ori fela to gdzies na forum byly wymiary, wysil sie troche )
hubert632 napisał(a):no to czekamy...!
bartekmk napisał(a):nie wystają poza nadkole czyli nadal jest legal. jakie et maja te felgi? 38? mysle, ze jakby dystans byl grubszy to chyba wygladalo by to lepiej.
spec napisał(a):Tylko on ma 7 cali a ja 7,5. Niby nie dużo ale milimetr tu milimetr tam...
zajkos10 napisał(a):Patrzyłem na forum i felgi od fr mają et 38 . Myślę o dystansie bo ten tył jest mocno schowany i troche szkoda takiej ladnej felgi ,dlatego pytam co wybrać i w jakim przedziale cenowym sie poruszać aby było ok. Pozdrawiam.
zajkos10 napisał(a):olszu właśnie przeglądałem Twoje zdjęcia i teraz dylemat czy na przod dać 17mm i tył 17 czy na tył 20 mm wrzucic ... :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości