Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
maryousz napisał(a):Zamówiłem FR 1.8 TSI przed majowym weekendem i wyprodukował się w ubiegłym tygodniu:). Dostałem info, że jest już w drodze do mnie
Wziąłem pakiety:
Comfort+
Techno+
Pakiet dynamiczny
Ledowe oświetlenie wnętrza
Full Link
rossi napisał(a):tak. Carsed.
Ja czekam na kolejnego ST i to chyba tak wydłuża czas produkcji.
Kolor pirineos grey.
maryousz napisał(a):HB. Carsed.
Jakie nadwozie wziąłeś i w jakim kolorze?
Też Carsed?
seeeksoul napisał(a):No to poszło zamówienie
Wyposażenie takie jak pisałem wcześniej w poprzednim poście
- dach panoramiczny
- pakiety: dynamiczny, techno+, comfort+
- Seat Sound System + MirrorLink
Jedyne co w sumie zmieniłem to przez wasze odpowiedzi zdecydowałem się na 1.4 150KM zamiast 125KM.
Obym tego nie żałowałZ drugiej strony spojrzałem na specyfikację obu silników i 150-ka pali mniej, różnica to prawie 1l więc powinno wszystko ładnie śmigać
Ach, ale się będą dłużyły wakacje, bo termin odbioru jest na wrzesień
seeeksoul napisał(a):No to poszło zamówienie
Wyposażenie takie jak pisałem wcześniej w poprzednim poście
- dach panoramiczny
- pakiety: dynamiczny, techno+, comfort+
- Seat Sound System + MirrorLink
Jedyne co w sumie zmieniłem to przez wasze odpowiedzi zdecydowałem się na 1.4 150KM zamiast 125KM.
Obym tego nie żałowałZ drugiej strony spojrzałem na specyfikację obu silników i 150-ka pali mniej, różnica to prawie 1l więc powinno wszystko ładnie śmigać
Ach, ale się będą dłużyły wakacje, bo termin odbioru jest na wrzesień
gnomb napisał(a):- prędkość możesz ustawiać co 10 km/h lub guzikiem aktualną
gnomb napisał(a):Aktywny tempomat polecam, ale w moim Leonie:
- max. prędkość do ustawienia to 160 km/h (powyższej nie ma żadnego tempomatu)
gnomb napisał(a):- wyhamowuje do ok. 25 km/h i krzyczy naciśnij hamulec
gnomb napisał(a):- prędkość możesz ustawiać co 10 km/h lub guzikiem aktualną
gnomb napisał(a):Poza tym do niektórych nawigacji na Androida możesz mapy zapisać na telefonie i możesz korzystać offline. :
Aktywny tempomat polecam, ale w moim Leonie:
- max. prędkość do ustawienia to 160 km/h (powyższej nie ma żadnego tempomatu)
- wyhamowuje do ok. 25 km/h i krzyczy naciśnij hamulec
- prędkość możesz ustawiać co 10 km/h lub guzikiem aktualną
maciek89 napisał(a):Dźwignia w górę? Czy są różne tempomaty? U mnie się przyciskiem na górze manetki co 1 km/h przerzuca, jak trzymasz to płynnnie się zwiększa, a auto mocniej przyspiesza
janek1988 napisał(a):No ja nie mam aktywnego ACC, mam standardowy tempomat który ma każdy FR i zwiększanie prędkości mam co 10 dźwignią w górę lub w dół.
samochód MY2016
maciek89 napisał(a):Jak nie podwyższa? górna cześć przycisku podwyższa, dolna- obniża. O 1 km/h. Może przy aktywnym tempo jest oddzielna inna wajcha, bo ja mam tempomat w patyku od świateł / kierunków
Webi napisał(a):Jam mam MY16 i mam +-1. Natomiast nie wiem jak zrobić co 10. Pobawie się jak będę wracał z tyry.
sewer napisał(a):MY2016, produkcja marzec. Mam lane assist, byc może to z tego powodu dodatkowa manetka od tempomatu
rossi napisał(a):sewer napisał(a):MY2016, produkcja marzec. Mam lane assist, byc może to z tego powodu dodatkowa manetka od tempomatu
Moze tak być bo też mam LA i jest oddzielna wajcha od tempomatu
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości