Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Eldar napisał(a):Aby odpalić Coming Home trzeba przed wyjęciem kluczyka mignąć długimi światłami (krótko manetka do siebie).
Ew. ustawić przez jakiś interfejs diagnostyczny aby startował automatycznie za każdym razem gdy ciemno.
Jeśli jesteś z południa to mogę Ci zakodować aby odpalał sie automatycznie.
sdss napisał(a):Sprawdź może w Google co to instukcja obsługi i co się z nią robi
dragonflymr napisał(a):ale nawet wtedy światła mijania są już włączane kiedy jeszcze zupełnie nie jest potrzebne uruchomienie coming home
Matisz napisał(a):A ja mam takie pytanko czy funkcja Coming home działa tylko, jak wychodzimy z auta i zamykamy drzwi z kluczyka? Czy na przykład jak z pilota z okna otworzę auto (zapalą się lampy-->leaving home) i od razu zamknę to czy swiatła powinny od razu zgasnąć czy jednak się chwilkę świecić ? Wczoraj córka zabierała coś z auta i jak zamknęła, drzwi i zamknąłem auto z kluczyka to światła się paliły, ale za chwilę otworzyłem i zamknąłem ponownie (ale bez otwierania drzwi) i już się nie świeciły.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość