Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ggregorii napisał(a):Hej tak mam pytanko do was jak oceniacie Turbo Dziure w tym silniku ?. Dodam ze jestem bardzo spokojnym kierowca. I jak jest jakiś próg albo coś to zwalniam do 1 wciskam gaz jest zwłoka aż mnie to drażni, a potem takie pier......nięcie. Myślałem ze w nowych silnikach nie będzie się tego tak odczuwać. Macie podobnie ?
Webi napisał(a):Na jakim biegu?
Cro0lick napisał(a):Moim zdaniem też coś dziwnego robisz - z 1-szego biegu się rusza, ale raczej nie redukuje na jedynkę podczas jazdy. Naprawdę jedziesz tak wolno, że na 2-ce by zgasł?
dwójka właśnie po progu dostanie czkawki, a na jedynce za to jest kangur, dlatego ja już nie wiem czasami jak przez te progi przejeżdżać.ggregorii napisał(a):2 dostaje czkawki
tatian napisał(a):dwójka właśnie po progu dostanie czkawki, a na jedynce za to jest kangur, dlatego ja już nie wiem czasami jak przez te progi przejeżdżać.ggregorii napisał(a):2 dostaje czkawki
Rychu napisał(a):Można go nawet bez gazu trochę przyhamować jak za duża prędkość, on się spokojnie taki przyhamowany na dwójce "wyciągnie" z tego sam. Nie zgaśnie.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość