Jednak skoro producent zaleca 90tkm to warto się tego trzymać.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wesol napisał(a):U kuzyna w alhambrze auy kiedyś wymienialiśmy po przelocie ponad 200 tys km a tam przecie interwał był albo 60 albo 90 tys bo późniejsze asz i btb miały większy interwał a to rozrząd ten sam.
ma16 napisał(a):Nagrałem film na postoju. Tak to wygląda: https://youtu.be/GlGmdS5jQeY
83Dario napisał(a):Ale glupoty piszesz, wszystkie maja nawet 1.4tsi czujnik ma. Wymienialem u siebie 2x klocki w 1.8tsi i kazda miala czujnik i kostka do podpiecia na aucie, tylko z przodu. To lepiej zajrzyj od czasu do czasu za nadkole niz glupoty pisac na forum[emoji6]Marcin75 napisał(a):dudek_jd napisał(a):tak szczerze, to nie wiem jakie masz felgi ale moich do dość łatwo zauważyć jaka jest grubość klocka. A w dzień czy dwa klocków nie zjeździsz więc chyba nie ciężko raz w miesiącu zajrzeć w koło? Z tym nieporozumieniem bym nie przesadzał
W octavii z 2009r mam i to wcale nie jest bogata wersja. Zimą na stalówkach śmigam i nie mam zamiaru tam zaglądać. Dla mnie to nieporozumienie przynajmniej w wersji FR. Tylko cupra ma czujnik?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Fado365 napisał(a):.
Vampire1984 napisał(a):Fado365 napisał(a):.
Ile placiles za sprzegla DSG? ASO gwarancja?
Zimny silnik to uzywasz trybu D i zmieniasz sam biegi czy zostawiasz w rece komputera?
Przy takim przebiegu jak u Ciebie zawieszenie, uszczelki, tapicerka, hamulce?
Vampire1984 napisał(a):Ciekawe ile by kosztowaly te sprzegla w ASO poza gwarancja
To dosc pozno zmienia CI biegi, u mnie przy 1500 no ale ja mam 7G Tronic wiec jak zimny posilkuje sie lopatakmi by zbijac biegi.
Tak to te gumy stabilizatorow tak trzeszcza.
To na dosc dlugi okres Ci zostaly te hamulce jak widze co jest +.
Raczej nie wcisniejsz im tego w gwarancje bo powiedza ze za duzo basu dajesz
Fado365 napisał(a):Tarcze cały czas te same, hamuje tak samo dobrze, nic nie bije. Nalot się tylko pojawił z tylu na tarczach.
Vampire1984 napisał(a):Literowka Ci sie wkradla 180 nie 150
KriSSo napisał(a):To nie musi być żadna literówka,
d87mat napisał(a):Co do wrzucania turbo IS20 to znam temat, bo sam mam tak zrobione w swoim 5FPytam bardziej czy ktoś robił hybrydę z IS20 lub wkładał IS38 i jak to się ma do mocy, wytrzymałości itp?
d87mat napisał(a): A pytam o IS38, bo ciekawy jestem czy ktoś już to zrobił![]()
Przebieg jaki był w momencie modyfikacji to 55 tyś km. Na chwilę obecną auto ma 77,5 tyś km.
stefdeath napisał(a):Na octavia.team sobie zobacz - jeden gość obił w CSie CJSA- ponad 375KM/450Nm ale silnik po 20kkm powiedział papa. Z mocy było korzystane często ale i tak widać, że to za dużo na ten motor. Wszedł swap na CHH.
To zależy od wielu rzeczy.Marcin75 napisał(a):a w czym zaszkodzi płukanka?
wesol napisał(a):Moim zdaniem dobry wynik. Tyle to palą tdiki.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości