Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
whiskas18 napisał(a):Witam Was serdecznie,
Mam pytanie, czy Istnieje taka możliwość aby do Leona 3 1.4 Tsi Xcellence doposażyć go w wirtualny kokpit. Żałuje, że nie kupiłem wersji z tym bajerem i bardzo chciałbym to doposażyć. Dziękuje
mm.max napisał(a):whiskas18 napisał(a):Witam Was serdecznie,
Mam pytanie, czy Istnieje taka możliwość aby do Leona 3 1.4 Tsi Xcellence doposażyć go w wirtualny kokpit. Żałuje, że nie kupiłem wersji z tym bajerem i bardzo chciałbym to doposażyć. Dziękuje
Niedawno doposażałem Passata B8 i Octavię 3 FL RS.
Generalnie temat bardzo fajny.... w przypadku Twojego Leona nie powinno być problemów.
Co do kosztów najlepiej kupić nowy w ASO z przebiegiem zerowym i wtedy jest możliwość wprowadzenia przebiegu zgodnego z przebiegiem oryginalnym.
Calak napisał(a):? Zastanawia mnie, czy sama podmiana bez tego kabla w ogóle coś da. Czy ruszą podstawowe wyswietlenia a navi nie. Co prawda wtedy mija się to z celem.
Co do przebiegu to bez ,,lepsiejszego" sprzętu nie skorygujesz. Przy uzywkach zawsze zostanie Ci ten co był w poprzednim aucieTomektr napisał(a):Światłowód podłącza do jednostki centralnej czy też trzeba wymienić i czy jest potrzebna navi plus czy wystarczy zwykłą? A co z przebiegiem?
Tomektr napisał(a): A co z przebiegiem?
Tomektr napisał(a):Jeśli bym chciał mieć mapę na VC to dochodzi światłowód i ewentualna zmiana jednostki w schowku?? Bo nikt nie odpowiedział wprost czy trzeba wymieniać czy nie.
mm.max napisał(a):Tomektr napisał(a):Jeśli bym chciał mieć mapę na VC to dochodzi światłowód i ewentualna zmiana jednostki w schowku?? Bo nikt nie odpowiedział wprost czy trzeba wymieniać czy nie.
Potrafisz wyjąć jednostkę MIB aby sprawdzić czy masz światłowód ?
Tomektr napisał(a):Po numerze da radę to sprawdzić?
Calak napisał(a):Wg mnie tylko Navi plus moze miec wyjscie na swiatlowod bo u mnie przy zwyklej nie ma a auto z produkcji końcowki roku 2018
Fado365 napisał(a):Jeśli można wiedzieć ile Cię to wszystko kosztowało?
mm.max napisał(a):Co z przebiegiem?
Są na to dwie szkoły. Team viewer mniej bezpieczną się wydaje. Najczęściej udostępnia się port usb na odległość osobie posiadającej dostęp online.miroA3 napisał(a):a jak on się łączy z twoim autem ?
z zegarami ?
miroA3 napisał(a):a jak on się łączy z twoim autem ?
z zegarami ?
kuebk napisał(a):Czyli ja mam oryginalna glowice VAS5054, zeby gosc zdalnie mogl poprzez ODISa z kupionym abonamentem mi to sparowac - czy jaki ja sprzet do tego musze miec?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości