Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
KubaaBia napisał(a):Kanisz napisał(a):Kolego KubaaBia kliknij sobie link który nazywasz spamem
https://youtu.be/i_nn_FBg6SQ
... To jest video tutorial zmiany oprogramowania infotainment w Leon 5f.
Kartę SD trzeba sobie kupić, a oprogramowanie albo dokładniej aktualizację dostaniesz w każdym serwisie za rozsądną cenę.
Zaktualizować można samemu i wtedy jest taniej bo inaczej trzeba będzie pewnie dorzucić stówkę za wgranie w serwisie.
Twój manifest jest jak najbardziej proEko...i...Edu...
Przede wszystkim jak kolega Tomekktr powiedział, jak znajdziesz odpowiedni bez błędów nie przerabiany soft na necie to daj znac![]()
Po drugie w salonie nikt nie da si soft na pendrive czy innym nosniku bo tak sobie wymyśliłeś... Nawet za kase ci nie dadza tyle ze moga ci wgrac ale i to musisz miec dobry powod a nie bo chciałbyś miec nowszy soft i tyle.
Serwis ma tyle haczyków aby odrzucić twoja prośbę ze sobie nawet nie zdajesz z tego sprawy. Można próbować jezeli ma sie znajomego w serwisie wtedy powinno pojsc latwiej ale tak to nie taska prosta sprawa.
Obd11, nowa wersja wychodzi w maju. Z tego co czytałem będzie tam już wsparcie dla iOS. Więc jeśli będziesz chciał kupić to się wstrzymaj z miesiąc i będziesz miał działające urządzenie na systemie iOS.brzooza napisał(a):No to lipa, szkoda bo chciałem test zegarów mieć . Czy ktos wie może, ile taka przyjemnośc w aso?
Ew czy ktos ma taki sprzęcik w Warszawie i mógłby to zrobić odpłatnie oczywiście ?
brzooza napisał(a):A ja pytanie mam dotyczące opcji powyżej, czy da się je włączyć w FR bez dcc ? Chodzi o te zegary z kw itp
adam_waw napisał(a):Kodował u siebie ktoś coś takiego?
https://www.youtube.com/watch?v=OaIYkxQQ7h8
Ciekawe czy to tylko interfejs, czy faktycznie można uzyskać bardziej dokładne ustawienia DCC. Poza tym ponad sport są jeszcze 2 kreski - czy dzięki temu można zrobić twardziej niż sport? Jeśli tak, to taki mod byłby fajnym plusem
Eldar napisał(a):Możesz aktywować tylko musisz posiadać trójkątną kamerę na przedniej szybie. Kamera jest montowana do jednego z tych systemów, wtedy możesz włączyć pozostałe.
Tak, jest tam zakładka do sterowania wycieraczkami i tam się pojawi opcja.
KubaaBia napisał(a):Pytanie, czy ktos w wersji poliftowej uruchomił domykanie szyb po wykryciu deszczu..
KubaaBia napisał(a):Pytanie, czy ktos w wersji poliftowej uruchomił domykanie szyb po wykryciu deszczu..
biz0n napisał(a):Nie dojdzie do tragedii bo jest zabezpieczenie, i szyba czując opór przed punktem końcowym automatycznie leci w dół.
Wysłane z mojego SM-T595 przy użyciu Tapatalka
mczelny2401 napisał(a):Panowie czy za pomocą kodowania można przestawić działanie gniazdka 12V w bagażniku?
ma16 napisał(a):Sprawdzone u siebie w Leonie. wystarczy przesunąć bezpiecznik 20A na pozycje narysowaną czerwonym prostokątem.
andrew56 napisał(a):Jak kolego chcesz " przepiąć " bezpiecznik .Jedyne rozwiązanie bez ingerencji w instalację auta na gwarancji wyjąć jakiś bezpiecznik po akumulatorze , zrobić mostek z dodatkowym bezpiecznikiem i wpiąć w miejsce tego który zasila gniazdo zapalniczki... Konieczna rzeźba ;..czas pracy 60 sekund
andrew56 napisał(a):Swoją drogą jadąc na wakacje z lodówką w bagażniku może warto kupić coś takiego
https://allegro.pl/oferta/zabezpieczeni ... 5046179584
aby można było wrócić do domu
albinos17 napisał(a):Dzięki kolego za nformację. Jeszcze jedno pytanie czy w zwykłym Media System bez nawigacji jest możliwość zakodowania zegarow informacje sport?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości