Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_TDI napisał(a):zrób tak, psiknij z 10 sek non stop na tylny spryskiwacz, otworz klape i zobacz po lewej stronie przy lampce czy dywanik nie jest mokry...
Marcin_TDI napisał(a):jeśli jest to zdejmin ten element plastikowy (pas z niego wychodzi) na dole przy lampce 2 sruby i jedna przy pasie jak fotel oparcie rozlozysz. tam jest kolanko które się potrafi wysunąć. objaw wtedy dokładnie taki że sika ledwo co a tam jest mokro.
Ogi napisał(a):One działają podciśnieniem, czy elektrycznie?
Ogi napisał(a):I czy za każdym razem jak spryskujemy szybę się wysuwają
Marcin_TDI napisał(a):jeśli jest to zdejmin ten element plastikowy (pas z niego wychodzi) na dole przy lampce 2 sruby i jedna przy pasie jak fotel oparcie rozlozysz. tam jest kolanko które się potrafi wysunąć. objaw wtedy dokładnie taki że sika ledwo co a tam jest mokro.
Jaaaaa napisał(a):a u mnie kolanko jest ok bo rozkręcilem, a płyn wydobywa się z zamka tylnej klapy, co mam rozkręcić żeby się tam dostać?
a więc nie mogę zdjąć osłony, jakoś mocno się trzyma, niewiem czy ma zejść cała osłona czy tylko fragment od dołu klapy do szyby
kamel napisał(a):po wykręceniu musisz mocno szarpnąć osłonę żeby zeskoczyła z zatrzasków
kamel napisał(a):po wykręceniu musisz mocno szarpnąć osłonę żeby zeskoczyła z zatrzasków.
oczkolek napisał(a):To jest najgorsza rzecz jaka można zrobic przy zdejmowaniu osłony klapy.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości