Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

podświetlenie panelu przedniego

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

podświetlenie panelu przedniego

Postprzez kirgrusz » 23 marca 2007, 14:18

hej, mam roblem z podświtleniem panelu sterowania nawiewami i klimą manualną, myślę że splaiła mi się żarówka, ale nie mam pojęcia jak się do niej dostać, myślę że najlepiej byłoby zdemontować radio i od góry zajrzeć pod ten panel, niestety nie mogę ściągnąć instrukcji demontażu radia
proszę o pomoc
kirgrusz

Reklama

Re: podświetlenie panelu przedniego

Postprzez bartm » 23 marca 2007, 14:49

Tutaj raczej nie uzyskasz informacji jak zdemontować radio (coby nie kusić nieuczciwych ludzi). Podjedź do ASO, tam Ci zdejmą za darmo.
bartm
Stella +
Stella +

Auto: Leon Stella 1,9 ALH

Postprzez Silver » 23 marca 2007, 14:54

kirqrusz
po pierwsze - temat był juz nie raz poruszany na forum (jak wymienic zarówki podswietlania)- uzyj szukajki.
po drugie- samo wyjęcia radyjka nic Ci nie da - nie zobaczysz wiele ciekawego - musisz zdemontowac panel sterowania nawiewu.
po trzecie - temat nie w tym wątku co powinien byc .... chyba ze oczekujesz manuala jak wyjąc radyjko ....
po czwarte - nikt Ci nie powie jak to zrobić - i o tym też było nie raz na forum !

Ad.1- jak czas pozwoli to znajde i wkleje.
Only Diesel Gazole
Silver
TopSport
TopSport

Auto: Leon

Postprzez Tonny S » 23 marca 2007, 17:40

kirgrusz napisał(a):myślę że splaiła mi się żarówka, ale nie mam pojęcia jak się do niej dostać, myślę że najlepiej byłoby zdemontować radio i od góry zajrzeć pod ten panel, niestety nie mogę ściągnąć instrukcji demontażu radia
Bo spalila sie zarowka - wyjmiesz radio i nic nie zobaczysz - wyciagnij srodkowe pokretlo pod nim jest zarowka, tylko trzeba uwazac jak sie ja wyciaga bo jest kiepskie dojscie a jak scisniesz mocniej to peka ;-).

Koniec tematu.
Nie ma litosci dla http://dziecineo.prv.pl/
Tonny S
Sympatyk LeonClub

Auto: Harley-Davidson

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne