Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
taktiken napisał(a): (ASO sprawdzalo, demontujac cos tam).
nixu napisał(a):anek, Nie.. Podobno poduszki nie wypala jak nie masz zapietych pasow Wink
janek napisał(a):janek, Nie.. Podobno poduszki nie wypala jak nie masz zapietych pasow
AdamTower napisał(a):janek napisał(a):janek, Nie.. Podobno poduszki nie wypala jak nie masz zapietych pasow
NIE
W leonie mimo nie zapiętych pasów poduszki wywalą. Na 10000%
janek napisał(a):ale czy niezapiecie pasów nie jest nigdzie monitowane ani w żaden sposób nie wpływa na poduszki lub deske rozdzielczą ?
Dz!k napisał(a):czyli przy uderzeniu przodem wypalają poduchy czołowe i oba napinacze nawet jak kierowca jedzie sam
Poduchy wypalają obie (chyba, że ta pasażera jest odłączona), natomiast napinacze powinny tylko odpalić tam gdzie wpięte są pasy.
mariuszatko napisał(a):czy vagiem sprawdze czy mam poduchy czy nie
rutek-wat napisał(a):Nie wiem czemu te zdjecia tak do kitu wyświetla....po kliknieciu na nie jest już ok.....
rutek-wat napisał(a):3)czy kierownica powinna być skórzana? -ja mam taka
rutek-wat napisał(a):nie mój fotel (powinienem mieć z podłokietnikiem)
rutek-wat napisał(a): że najprawdopodobniej nie mam pironaboju w napinaczu (powiedzaiłem że raz zapaliła mi sie poduszka i VAG pokazał błąd zbyt dużej rezystancji poduszki fotela kierowcy). I w związku z tym mam pytanie:
który to ? przyznać się ? bo chyba by trzeba sie troche podszkolićrutek-wat napisał(a):kolega Rafał
- Pola będzie wiedzieć o kogo chodziło....najlepsze że to jest pracownik serwisu seata...heheheheAdamTower napisał(a):który to ? przyznać się ? bo chyba by trzeba sie troche podszkolić
rutek-wat napisał(a):Co do kiery powiedział że w signo tak ale 90KM a w 110 jest skóra...
obudowa akumulatora w 2000 jeszcze nie występowała czyż nie??
rutek-wat napisał(a):Co do podłokietnika - Koleś mówił że wersja z podłokietnikiem montowanym w fotelu i przy uderzeniu w lewy przód -łamały się.
rutek-wat napisał(a):Stwierdził ze nie moja jest kierownica (powinienem mieć ze skóry)
Pewnie chodzi o Rafała bo widziałem, ze był na zdjęciurutek-wat napisał(a):Pola będzie wiedzieć o kogo chodziło....najlepsze że to jest pracownik serwisu seata...hehehehe
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości