Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marianek napisał(a):Pytam dlatego ,ponieważ oddałem auto w celu montażu alarmu do gostków i jestem pewien że mi podmienili
Marianek napisał(a):jak zapalam światła to od razu zapalają mi się halogeny nie zawsze ale się palą ,jestem wkur...
MenIB napisał(a):Najprawdopodobniej wlacznik sie "rozszedl" tzn jak wyciagnal ci ktos schowek to nie odpial wlacznika i mu sie rozeszlo , trzeba wyjac wlacznik i dobrze go ścisnac na mocowaniach, no chyba ze jest popekany w srodku.
michał kozak napisał(a):ADIC, przeczytaj posty wyżej
michał kozak napisał(a):wito64, W pozycji świateł wyłączonych wciskasz pokrętło do środka i przekręcasz w pozycję świateł postojowych . Pociągasz do siebie i masz go na wierzchu .
Wito napisał(a):ADIC, pamiętaj że razem z pokrętłem wychodzi regulacja reflektorów (cała ramka), może popełniasz taki błąd jak ja. Jedną ręką ciągnąłem za pokrętło a drugą wciskałem ramkę. Teraz jestem już mądry.
tatian napisał(a):Chciałbym sie dostać do płytki zapalającej światła żeby przelutować luty, gdyż dwie diody raz palą raz nie. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak rozebrać wyłącznik po wymontowaniu, bo nie chciałbym nic pourywać.
krisow napisał(a):Po odkręceniu pulpitu pod kierownicą jest dość dobry dostęp do wyłącznika. Jest on mocowany na zatrzaski i wyjęcie go nie stanowi żadnego problemu.
cyc999 napisał(a):czy na desce powinno cos sie swiecic jak sa wlaczone halogeny przednie czy tylko dioda na wlaczniku pali sie na zielono
Axee napisał(a):w przypadku przednich tylko zielona dioda przy wlaczniku,
dejw84 napisał(a):Axee, na spocie ostatnio powiedziałeś że się nie da
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości