Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
blueleon napisał(a):silniki podnosnikow szyb w przednich drzwiach (jesli maja byc el.skladane)
Dokładnie, dodatkowo przy cofaniu prawe lusterko ustawiało sie we wczesniej ustalona pozycje.Pawęł ten drugi kabel jest do np takiego bajeru, że jak masz regulowane fotele elektrcznie to sie i lusterka ustawiaja. Były takei wersje w D, CH
Innych nie było jak składane elektrycznie - wyp. seryjne.Qper3 napisał(a): jak rozpoznac lusterko skladane elektrycznie od zwyklego w FR-ce??
Nie zdarzało tylko innych nie było.Qper3 napisał(a):oba sa w kolorze srebrnym jak to w FR-ce sie zdarzalo
Rozbierz to lusterko i sprawdz czy to jest wogóle od twojego auta i czy silniczek tam siedzi.Qper3 napisał(a):jak probuje zlozyc recznie lewe lusterko to natrafiam na opor wiec nic na sile i zostawilem.
Byly takie w tanszych wersjach.Qper3 napisał(a):hmm a czy wychodzily w ogole lezki elektrycznie sterowane a bez skladania??
michał kozak napisał(a):po pierwsze nie wystarczy zmienić samego "joy" tylko przede wszystkim silniki podnoszenia szyb aby działało składanie lusterek.
michał kozak napisał(a):po drugie jeżeli składa mu się jedno lusterko to nie jest wina "joy"
kolos napisał(a):Gdzie ja napisałem, że wina joya?
kolos napisał(a):że wystarczy zmienić joy od lusterek na taki z opcją składania i zwykłe elektryczne się będą składać,
kolos napisał(a):michał kozak napisał/a:
po pierwsze nie wystarczy zmienić samego "joy" tylko przede wszystkim silniki podnoszenia szyb aby działało składanie lusterek.
Shocked no to mnie zażyłeś, a co konkretnie mają silniki od podnoszenia szyb wspólnego z lusterkami?
MenIB napisał(a):za dzialanie lusterek odpowiada komfort i silniczki szyb
michał kozak napisał(a):
[/quote]MenIB napisał(a):za dzialanie lusterek odpowiada komfort i silniczki szyb
Qper3 napisał(a):a co do porady vitka to nie jest zbyt trafna bo sciagnac obudowe z lezki to wydaje mi sie ciezka sprawa, zatrzaski mocno trzymaja wiec nie bardzo jest jak szkoda obudowy polamac
michał kozak napisał(a):kolos napisał(a):że wystarczy zmienić joy od lusterek na taki z opcją składania i zwykłe elektryczne się będą składać,
jeżeli piszeż że trzwba zmienić joya żeby sie skladało a jedno mu się składa to moja odpowiedz chyba jest czytelna
Jesli o to chodzi to dotyczy wszystkich modeli z silnikami TDi.kolos napisał(a): w innych modelach jest sporo mieszania a w TS jest pociągnięta cała wiązka i wystarczy zmienić gałke i uaktywnić opcje w kompie
michał kozak napisał(a):- dodatkowa instalacja elektryczna
- moduł komfortu z funkcją elektrycznych składanych lusterek.
zy jest mozliwosc jakos przelozenia tego calego mechanizmu ze starych lusterek Question
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość