Z tego co wiem wyciąga sie ja bez żadnych problemów. Jedną wyciągnąłem lightowo ale druga siedzi bardzo mocno i ani drgnie

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
vortis napisał(a):bugajek, sory ma mały OT, ale pierwszy raz słysze, żeby Milicja doczepiała sie koloru światełPare dni temu miałem małą kontrole (mam niebieskie postoje i białe drogowe) i nawet nie wspomniał, że coś nie tak
oczkolek napisał(a):Czepiają się Streat prawdę pisze.
napisz napisz jakim mlotem to zrobiles ...leem napisał(a):Dobra już rozpracowałem ten temat Moge już robić doktorat z wyjmowania postojówek z leona Jeśli ktoś będzie miał jakieś problemy to zgłaszajcie sie do mnie
bacardi napisał(a):i poki co nawet przez przeglad na nich przeszedlem
leem napisał(a):Dobra już rozpracowałem ten tematMoge już robić doktorat z wyjmowania postojówek z leona
Jeśli ktoś będzie miał jakieś problemy to zgłaszajcie sie do mnie
![]()
![]()
![]()
Bierny napisał(a):wiem wiem ale tak miejsca to tam jest nie wiele... a te postojowki to powaznie musze wyrwac?
Bierny napisał(a):800
bart99 napisał(a):Philips Blue Vision
Phil napisał(a):a gdzie takie postojowki mozna kupic? pytalem w kilku sklpeach i wszedzie maja tylko standardowe zarowki..
dabkin napisał(a):Co do ledów to według mnie średnio fajnie wyglądają to raz, a dwa to mogą być problemy z podbiciem badań technicznych, często goście się przyczepiają do takich żarówek.
Nie ma żadnego gwintu, po prostu poruszaj góra/dół i wyciągniesz, ostatnio je zmieniałem i zajęło mi to chwilę
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości