Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
borut napisał(a):tyłu lusterka w obudowiue
borut napisał(a): czujnik w miejscu przyssania lusterka
? Lusterko przyciemnia sie w nocy czy jak swieci z tylu jakies auto ?
cos chyba nie działa bo nie zauwazylem aby sie przycielmnialo.
borut napisał(a): to lusterko uzywa 2 czujniki ? z przodu i z tylu ?
borut napisał(a):Jeszcze jedno... nie chce zakladac noe\wego wartku, mam radyjko kasetowe Aura cyz jakos tak, kaseciak dedykowany pod leonka (ten fabryczny). Wstukałem kod, ustawilem pamieci dla stacjo 1-6, poustawialem basiki i treble... itp.. ale za kazdym razem jak wyjmuje kluczyk ze stacyjki i radio sie wylacza to kaze wpisac kod, wszxystkie ustawienia sa zapamietane i teraz pytanie: czy jest wlaczona funkcja jakas przez ktora musze wpisywac ten kod czy popriostu mam popieprz... kable od zasilania ? Tylko ze mi pamieta stacje itp...
Marcin_TDI napisał(a):borut, nie pisz w temacie lusterka o radiu. masz caly dzial CAR AUDIO i tam wystarczy poszukac i znjdziesz odpowiedz, narazie na kazde Twoje pytanie odpowiedz juz padla na tym forum. szukanie naprawde nie boli...
Tak źle i tak niedobrze, napisalem to dodatkowo zeby nie zakladac nowego watku bo to drobiazg.
Tonny S napisał(a):Tak źle i tak niedobrze, napisalem to dodatkowo zeby nie zakladac nowego watku bo to drobiazg.
W takiej sytuacji nie zakładasz nowego tematu tylko szukasz podobnego na odpowiednim podforum i jesli tam nie bedzie odpowiedzi na nurtujace pytanie to je zadajesz w znalezionym/podobnym temacie
Widać, że nadal nie przeczytałeś regulaminu.
borut napisał(a):No tak, zapomniałem na jakim jestem forum. Byłem na wielu forach i nigdzie nikt tak sie nie przyczepiał.
Tonny S napisał(a):borut napisał(a):No tak, zapomniałem na jakim jestem forum. Byłem na wielu forach i nigdzie nikt tak sie nie przyczepiał.
Nie porównuj forum "Bravo" albo "Autocentrum" czy jeden kij wie czego do naszego - nie zgadzasz się z regulaminem nie rejestruj się.
BTW Uwierz, że pilnowanie porządku na forum to jest przyczepianie się a jeśli tego nie rozumiesz to masz za dużo mleka pod nosem.
MenIB napisał(a):Sprawdz bezpiecznik S5 7,5A
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości