Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michał kozak napisał(a):Greg CMG, bedą pasować felgi 17 " z Ibizy Cupra ( 6L ) , rozstaw 5x100 , te same felgi występowały też w niektórych Leonach Cupra R
też mi sie tak własnie wydawało , ale nigdy nie miałem okazji porównać jednych i drugich razemusher napisał(a):Te z Ibi sa jakby troche "krzywe", "wklesle", nie wiem jak to okreslic
Greg CMG napisał(a):czyli chcąc nie chcąc aby znaleść te felgi od Leona R 17 bym musiał chyba błagać o cud albo mieć wielkie szczęście
Greg CMG napisał(a):czyli chcąc nie chcąc aby znaleść te felgi od Leona R 17 bym musiał chyba błagać o cud albo mieć wielkie szczęście,,,
Klepnij sie raz z prawej manki potem z lewejdave napisał(a):nie z leona R tylko z leona FR. w cuprze nigdy nie wystepowaly 17. tylko FR i ibiza cupra.
Tonny S napisał(a):Klepnij sie raz z prawej manki potem z lewejdave napisał(a):nie z leona R tylko z leona FR. w cuprze nigdy nie wystepowaly 17. tylko FR i ibiza cupra.![]()
17' wystepowala w Leon Cupra R 1M bez pakietu Brembo przy 210 KM
Grisza'Men napisał(a):No i chyba jak się nie myle w ostatnim roku produkcji Leona 1M -ARL z pakietem zderzaków od Cupra R z felgami 17
Tonny S napisał(a):17' wystepowala w Leon Cupra R 1M bez pakietu Brembo przy 210 KM
sam sie klepnij bo cos ci sie chyba nie podoba, takie teksty zostaw sobie dla kolegow z podworkaTonny S napisał(a):Klepnij sie raz z prawej manki potem z lewej
Kolego bo ci Cuperke zabiore dam grabki i do piaskownicy odeśledave napisał(a):sam sie klepnij bo cos ci sie chyba nie podoba, takie teksty zostaw sobie dla kolegow z podworka
Tonny S napisał(a):Kolego bo ci Cuperke zabiore dam grabki i do piaskownicy odeśledave napisał(a):sam sie klepnij bo cos ci sie chyba nie podoba, takie teksty zostaw sobie dla kolegow z podworka
Tonny S napisał(a):Kolego bo ci Cuperke zabiore dam grabki i do piaskownicy odeśle
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 0 gości