Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
JayZ napisał(a):A wiesz, że jest cos takiego jak maha 4x4 ?
grzybek napisał(a):ze Marek ma 4x4 to podejrzewam wiedzialem wczesniej niz Ty
Makalu napisał(a):hej,
ja (w końcu) planuję virusa we wrześniu po urlopie, wybór CS lub Ali (jeszcze się nie kontaktowałem).
Jeśli ktoś w tym okresie reflektuje to proszę o sygnał, będzie raźniej i - może - taniej![]()
pzdr!
grzybek napisał(a):wiem ze jest. chodzilo mi o to ze nie zhamuja Ci tam gdzie pisales wczesniej ze chcesz pojechac.ze Marek ma 4x4 to podejrzewam wiedzialem wczesniej niz Ty
Tonny S napisał(a):JayZ, Andja, naprawde nie ma już praktycznie zadnego znaczenia czy Aligator czy CompSport poza przesłankami osobistymi np. znajomość z jedną czy drugą firmą
Adamek napisał(a):W Poniedziałek jestem umówiony z Wojtkiem (Aligatorem) na wstępną rozmowę...
Zobaczymy co i jak... Wtedy powinienem znać już różnice cenową między MT a CS.
....
Adamek napisał(a):W Poniedziałek jestem umówiony z Wojtkiem (Aligatorem) na wstępną rozmowę...
Zobaczymy co i jak... Wtedy powinienem znać już różnice cenową między MT a CS.
1. JayZ - Leon ARL
2. Szwagier JayZ - Audi A6 (Tylko CompSport)
3. Adamek - Leon ASZ
4. Andja - Fabia ATD (wolalbym CompSport - nawet jak byloby drozej z 10%)
148KM samym programem to raczej nieosiągalne. Spodziewaj się ok 138KM i 310Nm.koma-1 napisał(a):Jeszcze jedna rzecz..czy ktoś z Was modyfikował taki silnik jak mój w CS?? jakie parametry osiągnie ten silnik po przeprogramowaniu?? Kreator gwarantuje coś w granicach 148hp i +25% momentu. W CS osiągają podobne efekty??
koma-1 napisał(a):W CS osiągają podobne efekty??
koma-1 napisał(a):W CS mają hamownię??
grzybek napisał(a):koma-1, a to pewne auto ze od razu po nabyciu walisz na program?
moze lepiej zmaiast program to dolozyc ta kase i wziasc 130-stke ?
ewentualnie dla swietego spokoju zrobic rozrzad , olej i dopiero myslec o programie?
sorki ze tak wnikam ale nie chce bys byl jednym z tych co kupi auto od razu walnie virusa nie patrzac co kupil nie doprowadzajac wszystkiego do ladu a potem powie ze mu sie leon sypie i ze to szrot nie samochod....
mysle ze wiesz o czym pisze
grzybek napisał(a):sorki ze tak wnikam ale nie chce bys byl jednym z tych co kupi auto od razu walnie virusa nie patrzac co kupil nie doprowadzajac wszystkiego do ladu a potem powie ze mu sie leon sypie i ze to szrot nie samochod....
Galaxy napisał(a):A z Leona 130KM ile sie mzna spodziewac po wirusie?
Adamek napisał(a):panowie a co to jest za błąd P1855 - Czy ma to coś wspólnego z programem w steroniku?
Krzysztof napisał(a):Adamek napisał(a):panowie a co to jest za błąd P1855 - Czy ma to coś wspólnego z programem w steroniku?
18263 P1855
Data-Bus Powertrain Software version Contr.
kristo napisał(a):kiedy należy to zrobić otrzymałem dwie rożne odpowiedzi:
a) przed odbiorem z salonu - silnik od początku "uczy" się na docelowych parametrach
b) przy pierwszej zalecanej wymianie oleju (coś ok 3000km)
kristo napisał(a):a) przed odbiorem z salonu - silnik od początku "uczy" się na docelowych parametrach
Damian napisał(a):Jak by wgrac mocniejszy program od poczatku nic by sie nie stalo pod warunkiem przestrzegania zasad, ktore przestrzega sie po kupnie nowego auta na ori sofcie.
Krzysztof napisał(a):Adamek napisał(a):panowie a co to jest za błąd P1855 - Czy ma to coś wspólnego z programem w steroniku?
18263 P1855
Data-Bus Powertrain Software version Contr.
Damian napisał(a):Jak by wgrac mocniejszy program od poczatku nic by sie nie stalo pod warunkiem przestrzegania zasad, ktore przestrzega sie po kupnie nowego auta na ori sofcie. Ja akurat od nowego jezdze na seryjnym programie bo nie mialem i narazie nie mam jeszcze wybranego tunera, wiec mnie nie naglilo. Docieram wiec auto i rozgladam sie za osoba ktora dlubnie mojego BMNa.
Damian napisał(a):i po niemilym poczatku szukajac dalej dostalem oferte o 65% tansza, ktora jest cenowo na poziomie cen dla 1.9tdi. Z jednym jeszcze tunerem mam tez porozmawiac. Oczywiscie jeden jak i drugi robil takie auto, moze nie na swoim wlasnym programie, ale efekt ostateczny jest taki sam (wykresy do wgladu)
Bo robi zwykła masówke jaką można kupić na allegro a o ile wiadomo silnik silnikowi nie rowny wiec do każdego nalezało by podejść jak do nowego pacjenta.leo82 napisał(a):dlaczego Vtech jest taki zly
Poczytaj forum to sie dowiesz - masz dział wykresy zobacz, która z firm jakie robi softy i sobie wybierz. Generalnie polecane firmy to:leo82 napisał(a):nie wiem gdzie pojechac?????moze mi ktos doradzic..........
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości