Z góry dziekuje w imieniu kolegi.

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
(A)rturo napisał(a):objade kazdego seryjnego tdi
No Cupra to napewno nie jest bo nie była wtedy jeszcze produkowana jak juz to Sport.ice napisał(a): a od niedawna również dumny posiadacz Cupry 2000/2001 z silnikiem 1.8 20VT
no chyba nie przeczytałeś ze zrozumieniem. Proponuję jeszcze raz od początku zwłaszcza AD II pkt 3....ice napisał(a):Regulamin mam już za sobą
ice napisał(a):Jeśli chodzi natomiast o nomenklaturę nazewnictwa i modele Leona to szczerze mówiąc sam nie jestem pewien czy jest to wersja Cupra czy Sport (różne opinie od róznych osób). Jednakże z tego co mam napisane w dowodzie rejestracyjnym i oznaczenia na tylnej klapie marka samochodu to Leon 20V Turbo Cupra, rok produkcji 3kw 2000 więc przyjmuję, że tak jest. Jesli ktoś chciałby rzucić na tą kwestie trochę światła chętnie posłucham i może zrewiduję swoje przekonaniaPodejrzewam, że aby mieć 100% pewnośc potrzebny byłby choćby nr nadwozia ale gdzie mógłbym to sprawdzić tego nie wiem (pomijając specjalną wyprawa do ASO w tym celu).
Grześ napisał(a):bo leon w wersji cupra nigdy nie wystepowal
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości