Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Robal napisał(a):Cennika nie znam, ale ostatnio są jakieś jaja z kurierami i niektóre firmy nie chcą przyjmować przesyłek detalicznych. Biorą wyłącznie od firm mających z nimi umowę.
fatheros napisał(a):michał kozak - dzięki za sugestie co do pakowania, wyszło najlepiej
Orzeł napisał(a):Przy okazji przekładania opon z letnich na zimowe sprawdziłem różnice w wadze miedzy felgą TS a CUPRA R.
felga cupra R z oponą 225/40 r18 waży 21.5 kg obwód 637.2mm
felga TS z oponą 205/50 r17 waży 19.5 kg obwód 636.8mm
Może ktoś z was też sprawdzał to wpisujcie :
Asgaard napisał(a):Mille Miglia EV-R 8x18 13,5kg
następne 18" jakie będę kupował będą musiały ważyć mniej niż 10kg, róźnica każdego kilograma jest oszałamiająca jeśli chodzi o osiągi...
bugajek napisał(a):A ktos sie orientuje ile waza AEZ Xylo w rozmiarze 17"? Pisza ze sa ultralekkie, czyli jakie
bugajek napisał(a):w sieci mozna znalezc takie info, bo mnie sie jeszcze nie udalo czegos takiego znalezc
klauspolo napisał(a):Wydaje mi sie że jest tam bląd na stronie odnosnie OZ Utraleggera, że sa zamienione wagi względem OZ Superleggera, bo czy nowy model może być cięższy od starszego...
rk86 napisał(a):zamierzam kupic 17-stki i dosc znacząca jest dla mnie takze ich masa, wiec jakby ktos znał wage jakis 17-nastek i mial chwile zeby tu napisac to byloby fajnie
kical napisał(a):Jak coś waga ATS taurus 19" z oponą 225/35/19 22kg
bugajek napisał(a):A wiecie moze ile waza felgi od 1M FR?
zigii napisał(a):waga piórkowa w przystępnej ceniehttp://www.motonews.pl/wiadomosci/news- ... e-kol.html moze ktos na Walentego dostanie
Marcin_TDI napisał(a):Przecież Paweł sprzedajesz Swojego, co jeszcze kombinujesz jak i tak masz lekkie koła![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości