Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Silver200 napisał(a):Czołem,
od jakiegoś czasu mam AURĘ CD i często znikają mi wysokie tony, dotyczy tylko radia - czy to może być? walnięty ten wzmacniacz antenowy?, czy może coś innego mu dolega? czy w gnieździe antenowym powinno być 12v?
na początku jakoś nie zwracałem na to uwagi, ale teraz coraz bardziej mnie to wk..rwia.
poradźcie cos;)
bgguns napisał(a):
Co do 12V to jesli masz uaktwniona te funkcje to w gniezdzie antenowym powinno byc 12V.
bgguns napisał(a):Ja swoje radio diagnozowalem VAGiem i mi pokazalo ze jest blad - juz nie pamietam co tam bylo dokladnie napisane. VAGiem tez mozesz wlaczyc te 12V na antene
Silver200 napisał(a):Czołem,
od jakiegoś czasu mam AURĘ CD i często znikają mi wysokie tony, dotyczy tylko radia - czy to może być? walnięty ten wzmacniacz antenowy?, czy może coś innego mu dolega? czy w gnieździe antenowym powinno być 12v?
na początku jakoś nie zwracałem na to uwagi, ale teraz coraz bardziej mnie to wk..rwia.
poradźcie cos;)
red8 napisał(a):rzadko slucham radia wole CD...
red8 napisał(a): rzadko slucham radia wole CD...
Marcin_TDI napisał(a):oczkolek, to jeszcze nie bylespowolajcie sie na klub, troszke Nas znaja wiec napewno pomoga...
oczkolek napisał(a):w nie wszystkie soboty oni pracują
Silver200 napisał(a):oczkolek napisał(a):w nie wszystkie soboty oni pracują
jeszcze mi sie nie zdarzyła sobota żeby pracowali;)
to raz,
a dwa, to nie widzę sensu do nich jechać, kiedyś byli w porządku i jak trzeba było to poczekali aż człowiek dotrze po pracy, a teraz jak nie zostawiasz grubej kasy to mają Cię w du..ie. Jak chciałem żeby mi przerobili radio na wyjscie na wzmacniacz, to chcieli mi wcisnąć te przetwornice po 150 pln/szt, a pozniej kupiłem na allegro takie same po 30 pln/szt, a o przerobieniu radia udali, ze nie wiedzą o co chodzi;)
oczkolek napisał(a):Czyżby woda sodowa zadziałała
Silver200 napisał(a):oczkolek napisał(a):Czyżby woda sodowa zadziałała
na to wygląda, aczkolwiek nie było Czarka, tylko pracownik, wiec to tez mogło mieć wpływ;)
Silver200 napisał(a):o, teraz to cieniutko z czasem;)
Marcin_TDI napisał(a):ale mi kurka musisz przypomniec![]()
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości