Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przebor napisał(a):Gdzie w trójmieście jest dobry warsztat specjalizujący się w TDI?
To napisz jeszcze na czym polegała naprawa - wymieniony czy wyczyszczony oraz koszta dla pełnego obrazu.przebor napisał(a):Okazało się, że popsuł się mieszek (nazywany również gruchą) przy turbinie.
jurkens napisał(a):Witam! potrzebuje namiary na jakiś serwis z woj. łódzkiego, który pomógł by mi zdiagnozować przyczynę dużego "chwilowego spalania" czyli pewnie potrzebny bedzie do tego komputerek. Byłem w pewnym salonie VW ale jedynie do czego byli zdolni to do zainkasowania... wolałbym cos lub kogoś bardziej sprawdzonego teraz.
jurkens napisał(a):dużego "chwilowego spalania"
david26 napisał(a):Witam
Szukam dobrego serwisu we Wroclawiu, sprawa powazna.. chce podlaczyc airbagi i ogolnie sprawdzic Leonka po wypadku.
Nie wiecie jaki jest koszt tego w aso? Czy w ogole jest mozliwosc odblokowania pasow czy musze kupic nowe?
Pozdrawiam
Lecar Klimatyzacje. Rotmanka ul. bodajze CYPRYSOWA 1. Nr- 602-833-257M@riusz napisał(a):Szukam mechanika od klimatyzacji w trjmieście, który zmieni mi łożysko sprężarki bez wymiany czynnika.
Bede wdzięczny za podpowiedz
Darkshiz napisał(a):Witam
Czy ktoś może polecić jakiś zaufany dobry warsztat w poznaniu montujący alarmy, bear locki i inne tego typu zabezpieczenia ?
marcin_kielce napisał(a):Witam,
do użytkowników z Warszawy...musze zrobic pare rzeczy w Leonie ( chce zaslepic EGR i wyczyscic kolektor, zrobic odmę tak zeby olej nie syfil dolotu, uszczelnic rurke od intercoolera ). Gdzie mogę to zrobić, tak żebym nie martwił się, że ktoś coś spie...y??
Pozdrawiam
Marcin
ireks napisał(a):Darkshiz napisał(a):Witam
Czy ktoś może polecić jakiś zaufany dobry warsztat w poznaniu montujący alarmy, bear locki i inne tego typu zabezpieczenia ?
Ja zarówno do poprzedniego auta jak i do obecnego montowałem Niedźwiadka w Luboniu u producenta - z Poznania rzut beretem i nie ma narzutu pośrednika:
http://www.niedzwiedz-lock.pl/
Montują tam też inne zabezpieczenia, ale nie wnikałem w to, bo jechałem tam w konkretnym celu.
Pozdrawiam.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości