Mogło by być gorąco

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Streat napisał(a):JayZ, a z octavi na pewno pasujeJa tam dalej polecam wycieraczkę od Fabii dobrze wygląda, nieźle wodę ściąga i jest w miarę przystępna cenowo
nixu napisał(a):Qper3, 93 zlote kosztuje z POLO, komplet. Prosze mnie tu nie wprowadzac w blad, bo ludzie beda kupowac te z Fabii![]()
Bartix napisał(a):ostatnio oglądałem nową fabię i ta, tak przynajmniej mi się wydaje, ma identyczną wycieraczkę jak w polo - mógłby to ktoś zweryfikować?
Grisza'Men napisał(a):przy okazji również nabyłem spryski od Octavii I
Grisza'Men napisał(a): przy okazji również nabyłem spryski od Octavii I
barth napisał(a):oczkolek, chodzi o to nakladka od kombi nie ma wycięcia na dyszę spryskiwacza , natomiast wesja hback ma
nixu napisał(a):Czym one sie roznia? Robia mgielke na szybie? Pasuje P&P?
colin23 napisał(a):przód? podaj numer? cos musiałeś przerabiać czy pasują?
AndrewCichy napisał(a):Witam.
Czy aby zdjac ramie tylnej wycierczki z Leona I i zalozyc nowe od Fabii potrzeba jakis specjalnych narzedzi typu sciagacz czy cos takiego ? I jeszcze jak zdjac ta oryginalna zaslepke (gdzie najlepiej podwarzyc) aby nie uszkodzic silniczka ani spryska ?
JayZ napisał(a):... użykownik ALLEGRO sprzedaje kompletne oryginalne wycieraczki z Fabii (pióro+ramie+zaślepka) w cenie 35zł.
Posiada dwa rodzaje: do hatchback lub combi. Nie zgadza sie dekompletowanie w celu przełożenia zaślepki z hatchbacka do combi. Także pozostaje kupienie całego krótszego kompletu o 2cm od hatchbacka, lub kupienie do combi i dokupienie zaślepki w ASO.
Axee napisał(a):JayZ napisał(a):... użykownik ALLEGRO sprzedaje kompletne oryginalne wycieraczki z Fabii (pióro+ramie+zaślepka) w cenie 35zł.
Posiada dwa rodzaje: do hatchback lub combi. Nie zgadza sie dekompletowanie w celu przełożenia zaślepki z hatchbacka do combi. Także pozostaje kupienie całego krótszego kompletu o 2cm od hatchbacka, lub kupienie do combi i dokupienie zaślepki w ASO.
Dzwonilem i dowiedzialem sie ze ta wycieraczka jest w zamienniku diamonda, a nie w oryginale.
Pzdr Axee
kumi5 napisał(a):Czy inne silniczki tylnej wycieraczki od Seatów np: od toledo
kumi5 napisał(a):Czy inne silniczki tylnej wycieraczki od Seatów np: od toledo,ibizy itp. pasuja do Leona? Mam problem bo nie działa!!! a nowy krzykneli mi około 400zł. macie jakieś rady???
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość