Bardzo ładne opisy lecz nie wszystko piszą od strony Technicznej w sumie po co zwykłemu śmiertelnikowi
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
oczkolek napisał(a):Krótko wytrzymały u Ciebie +50% u mnie było to ponad (Philipsy) rok. Gdzieś jest na forum wątek dotyczący zarówek opisywałem tam swoje odczucia co do tego typu żarówek. Dotyczyło to różnych firm (OSRAM, HELLA, PHILIPS).
Swoja droga jestem ciekaw jak długo wytrzymają +80%.
Przeczytałem wątek już ze dwa razy,ale nikt się jeszcze nie wypowiedział na temat tych Philips X-Treme.bono napisał(a):Miro, scalilem tematy, wiec milej lektury
Licz sie z tym , ze zywotnosc tych zarowek bedzi znacznie krotsza niz normalnych. Jak to mowia cos za cosdjbob napisał(a):Co myslicie o tych żarówkach, czy ktos ma takie zamontowane ?
takdjbob napisał(a):I jeszcze pytanko H7 sa do swaiatel mijania a do drogowych H1 tak ?
a w bajki wierzyszdjbob napisał(a):amieszczam ponizej opis tych zarowek z ktorej wynika ze zywotnosc tych zarowek wcale nie jest krotsza od innych
bono napisał(a):a w bajki wierzyszdjbob napisał(a):amieszczam ponizej opis tych zarowek z ktorej wynika ze zywotnosc tych zarowek wcale nie jest krotsza od innychMoze to zabrzmi jak madrzenie sie , ale marketing czyni cuda
To niby z czego oni ta "jasnosc" wezma nie zwiekszajac mocy zarowki
djbob napisał(a):Co myslicie o tych żarówkach, czy ktos ma takie zamontowane ? Bo zamierzam zmienic na cos lepszego a philipsy sa duzo drozsze. I jeszcze pytanko H7 sa do swaiatel mijania a do drogowych H1 tak?
http://allegro.pl/item279815678_osram_h ... hurt_.html
violetm napisał(a):Ja mam od stycznia 2007, żaróweczki PHILIPS X-TREME POWER.
Jestem bardzo zadowolony. Super jasno swięcą.
Jak kiedyś jachałem taksówą to myślałem,że taskówkarz ma brudne lamy że my źle świacą. żarówki. Okazało się że ma zwykłe żarówy a ja się do tych moich tak przyzwyczaiłem że
myślałem że ma brudne lampy, bo tak beznadziejnie i słabo mu świeciły.
Uważam że PHILIPS X-TREME POWER są the best.
Pozdrawiam, violetm
violetm napisał(a):violetm napisał(a):Ja mam od stycznia 2007, żaróweczki PHILIPS X-TREME POWER.
Jestem bardzo zadowolony. Super jasno swięcą.
Jak kiedyś jachałem taksówą to myślałem,że taskówkarz ma brudne lamy że my źle świacą. żarówki. Okazało się że ma zwykłe żarówy a ja się do tych moich tak przyzwyczaiłem że
myślałem że ma brudne lampy, bo tak beznadziejnie i słabo mu świeciły.
Uważam że PHILIPS X-TREME POWER są the best.
Pozdrawiam, violetm
...no i niestety dzisiaj przepaliła mi się jedna, za szybko je pochwaliłem,
także wytrzymała niecały rok.
Pozdrawiam, violetm
Streat napisał(a):iacoski, use the force - pure brutal force
Ciężko siedzi i trzeba nią szarpnąć żeby wyszła z oprawki
juma napisał(a):Icowski musisz sie do niej zabrac za pomoca ala kombinerek tylko takich co sie zwezaja ku dolowi i zlap za kolnierz tej oprawki od zarowki i delikatnie aczkolwiek uzywajac troche sily ja wyciagaj, musisz uwazac na kabelki zasilania bo sa podatne na urwanie.
iacoski napisał(a):Co prawda efektu wow nie było, laski się nie odwracają, do tego po wymianie jakoś nie widziałem dużej różnicy, no ale dzisiaj jakby święcą lepiej, bielej no i ta niebieska poświata...normalnie lans po garażu w dechę
Marcin_TDI napisał(a):iacoski napisał(a):Co prawda efektu wow nie było, laski się nie odwracają, do tego po wymianie jakoś nie widziałem dużej różnicy, no ale dzisiaj jakby święcą lepiej, bielej no i ta niebieska poświata...normalnie lans po garażu w dechę
Ty chyba Jacek zone masz cooooo?
![]()
![]()
![]()
![]()
ale zdjecie jakies zapodaj jak to swieci bo moze i ja sie skusze, tak na zolto mi swieca brzydko
Grzesiek napisał(a):Skoro temat tak się rozkręciłto przy okazji zapytam o żarówki w przeciwmgielnych - jak się do nich dostać ?
mtz napisał(a):w poprzednim moim aucie dosyc dlugo jezdzily, prawie 2 latawiec oplaca sie...
ALE
Makalu napisał(a):dzięki foix, o nich myślałem - a postojówki sa w komplecie
może ktoś coś jeszcze o OSRAM H7 H-7 NIGHT BREAKER +90% napisze?
pzdr
Bula napisał(a):Makalu napisał(a):dzięki foix, o nich myślałem - a postojówki sa w komplecie
może ktoś coś jeszcze o OSRAM H7 H-7 NIGHT BREAKER +90% napisze?
pzdr
Ja takie posiadam od 2 miesięcy. Barwa mi się podoba, oświetlenie bardzo dobre.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości