Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kameLEON napisał(a):Jesli powinna być nieruchoma (taką miałem w Ibizie 99-02) to czy jest sposób na naprawę, czy tylko wymiana?
oczkolek napisał(a):kameLEON napisał(a):Jesli powinna być nieruchoma (taką miałem w Ibizie 99-02) to czy jest sposób na naprawę, czy tylko wymiana?
Powinna być nieruchoma, a co z tym dalej zrobić poszukaj na forum bo nie tylko Ty masz z tym problem.
Swoją drogą już jeden z moderatorów prosił Ciebie abyś napisał skąd pochodzisz, nie zrobiłeś tego więc ponawiam prośbę.
oczkolek napisał(a):kameLEON, w najgorszym przypadku czeka Ciebie wymiana silniczka od tylnej wycieraczki.
kameLEON napisał(a):oczkolek napisał(a):kameLEON, w najgorszym przypadku czeka Ciebie wymiana silniczka od tylnej wycieraczki.
Póki co nie używam tylnego spryskiwacza i problem ustał....
Pobawię sie z tym, jak się zrobi ciepło, a do tej pory szybe będe mył na stacji...
Pozdrawiam!
oczkolek napisał(a):
Ale to nie jest rozwiązanie problemu i przez to nie naprawisz ukruszonej rurki w silniczku.
kameLEON napisał(a):oczkolek napisał(a):
Ale to nie jest rozwiązanie problemu i przez to nie naprawisz ukruszonej rurki w silniczku.
A spotkałeś się z takim problemem u siebie?
Ta rurka to jest ta metalowa końcówka-dysza, dookoła który zasuwa wyciraczka?
To jest zintegrowane z silniczkiem, czy da się to wyciągnąć, przeczyściś i wspadzić spowroten, czy ta rurka jest poprostu ukręcona i nadaje sie na śmiecia?
oczkolek napisał(a):Szczepek, szukaj moich postów. Dokładnie to opisywałem.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości