Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szuwar napisał(a):a z tym mieszaniem to prawda?a FEBI do kupna w serwisie czy gdzies indziej tez mozna?a jakies zamienniki?
szuwar napisał(a):dzieki za info.bede szukal dobrych sklepow!
marti napisał(a):jak w temacie, jest to jakiś specjalny płyn czy moge dolać jakiś kupiony na stacji benzynowej?
16czarny16 napisał(a):Czy ma ktoś instrukcje krok po kroku wymiany płynu do wspomagania, i czy mogę zalać zielony płyn jesli obecnie mam zalany czerwony?
A czemu chcesz spuścić płyn? masz ten sam problem co ja? wymieniasz czerwony na zielony ?ach te kolory
morenowe napisał(a):I pytanie czy ten płyn sie zużywa, traci swoje własciwości co jakis okres?
kobak83 napisał(a):witam. może głupie pytanie ale jak mam odkręcić ten korek, potrzebny jest jakiś specyficzny klucz czy coś, ba taki dziwny ma kształt że nie wiem czym to odkręcić a chcę sprawdzić i ewentualnie uzupełnić brak. a przy okazji może jeszcze ktoś podpowie jaki płyn dolewać??
twix1992 napisał(a):Przeczytałem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
Peter007 napisał(a):Febi zielony
twix1992 napisał(a):Peter007 napisał(a):Febi zielony
Przeczytaj kolego mój problem, ja chce dolac, nie wymieic cały.
I dalej się konkretnie nie dowiedzialem...
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości