Witam ponownie:)
odświerzam bo dziś udało mi się wreszcie znaleźć chwilkę żeby zadziałać.
No wiec zdjecia mam ale musz epoczekać do poniedziałku, bo nie mogę w domu ich zrzucić na komputer, ale w pracy jak najbadziej
Co do samej operacji, solidnie się oprzygotowałem i merytorycznie i narzędziowo (specjalnie zakupiłem torx 55, bo takiego dużego nie miałem)
Kupiłem już obszytą kierownicę (znalazem na allegro, gościa który oferował do sprzedania (mogłem wybrać jak ma być obszyta) kierownicę trzy ramienną do golfa.
Więc mając przed oczami "nową" kierownicę było mi latwiej znaleść sprężynę do odpiecia poduszki, wszystko poszło bardzo sprawnie, przy okazji wyczyściłem zegary, po wcześniejszym przyklejaniu krązków do okoła zegarów. Kierownica jest obszyta po bokach skórą perforowaną, a góra i dół gładką, wszystko szyte czerwonymi nićmi. uważam, ze wykonanie naprawdę super.
Fakty:): cena 250 plnów + koszty przesyłki (myślę, że nie dużo w wawce ceny oscylują w okolicach 350, za rozsądne wykonanie)
link do aukcji niestety usunąłem, ale jest srona
www.carsdream.com.
Jeśli ktos chciałby zobaczyć z bliska,a bedzie w najbliższym czasie jakieś spotkanie w warszawie, to chetnie wpadnę żeby się pochwalić.
ps. komu mogę podrzucić zdjęcia, zeby wrzucił w temacie??
uff ale się napisałem
pozdrawiam