Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Cheeroki napisał(a):zdjecia real
belzi napisał(a):Cheeroki, Adam mial w swoim i Dano ma i sa zadowoleni, nawet jezdzili za granice i nikt sie ich nie czepial
Jak chcesz znac wiecej szczegolow, pisz do Robala
nixu napisał(a):Cheeroki, Moge Ci podac namiar na typka, ktory zrobi Ci naklejke a nakleja sie to na zwykla cienka plexe
belzi napisał(a):Cheeroki lub tez pisz do Robala
A Dano ma cos tekiego
Ps. Belzi dzięki za wklejenie zdjęcia.
a to musze obczaić;) i niestety poczekam z tym do wiosny bo i tak na stali teraz śmigam... przy kontroli moze byc nieprzyjemnie bo juz kiedys mi sie przypatrywali w innym aucie mocno a była seryjna tylko ładnie ulokowana ;-p ale i tak sobie zrobiebelzi napisał(a):Zdjecie Donowozu i Daveowozu (zwanego jajecznica) mozna zobaczyc na plakacie ze zlotu 2007
no tak ale nie kazdy jest tak przypakowany jak ty. nawet ja cie zatrzymaja to ci niz nie zrobia, w bicepsie 58 to kto tam ci uwage zwroci. my tu rozmawiamy o normalnych szrych ludziach z wioski a nie o mafiiDano napisał(a):śmigam na tej tablicy od wakacji ,byłem na niej w Chorwacji ,teraz niedawno w Niemcowni ,latam po Polsce i wszyscy tylko wywalają gały jak widzą tak mała rejstracje
nixu napisał(a):Znajdzie kogos kto to zrobi z blachy, lepa jest malo trendi
florek napisał(a):takie rejestracje możecie w swoim urzędzie zamówić za dodatkową opłatą, nawet są naklejane.
florek napisał(a):Widziałem osobiście jak właściciel porsche odbierał naklejkę zamiast rejestracji jaką my posiadamy, z tego co mi właściciel tłumaczył to że pisał podanie do Urzędu, ale spotkałem już pare samochodów takich, trzeba zadzwonić do urzędu i się dowiedzieć.
Sławek jak chcesz to możesz sobie pomalować i na różowo
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości