frankus napisał(a):434mhz
No i wszystko jasne .....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
fryko86 napisał(a):panowie juz nic nie kapuje myslalem o scyzoryku do swojego leosia i nie wiem jak bedzie z IMO bo mam tylko jeden kluczCzyli tak pokoleji po chlopsku :
1)kupuje scuzoryk z gr vw
2)zamawiam grot ktory mi przerabiaja
3)programuja mi pillot zeby dzialalo sterowanie
4) co z imo po operacji nr3 bedzie dzialal tez imo czy musze go gdzies nosic i dorabiac jesli tak ile to kosztuje??????????
Silver napisał(a):frankus napisał(a):434mhz
No i wszystko jasne .....
- już mnie znafrankus napisał(a): ktotampo
Silver napisał(a):P.S.-ja szukam już chyba ze 3 miechy scyzoryka 433 Mhz i nie ma jak nie było !
nixu napisał(a):Jacek jezeli normalny kluczyk masz 433mhz to scyzoryk bedziesz mial 434 MHZ, ja mam tak u siebie w leonie i wszystko dziala. Kluczyka 433 w scyzoryku nie uswiadczysz
RafRoo napisał(a):ZWYKŁY KLUCZYK DOMYKA SZYBY, A SCYZORYK NIE..
kadam napisał(a):czy grot w zwykłym, oryginalnym kluczyku jest taki sam jak grot do scyzoryka.
kadam napisał(a):Witam,
trochę odgrzeję kluchy...![]()
Mam dwa kluczyki - jeden z pilotem, drugi bez. Ostatnio wpadłem na pomysł dorobienia sobie trzeciego kluczyka "scyzoryka". Przeczytałem cały post i wiem, że u mnie jest taka możliwość. Moje pytanie jest następujące: czy grot w zwykłym, oryginalnym kluczyku jest taki sam jak grot do scyzoryka. Pytam, ponieważ chciałem kupić scyzoryk bez grota, a sam grot przełożyć z oryginalnego kluczyka (tego bez pilota). Nie trzeba by było programować immo, wystarczyło by tylko zaprogramować pilota i gotowe.
sleeper napisał(a):Jeśli chodzi o immo to jak najbardziej możesz go przełożyć ze starego kluczyka.
Silver napisał(a):sleeper napisał(a):Jeśli chodzi o immo to jak najbardziej możesz go przełożyć ze starego kluczyka.
pod warunkiem ,ze transponder nie pęknie .... jak mnie !
Axee napisał(a):bono, mysle ze nie masz racji, od roku modelowego 2002 stosowano moduly komfortu 1C0..., a te obsluguja 434MHz
Zamknij auto pilotem, odczekaj chwile. Przytrzymaj dluzej srodkowy przycisk, odblokuje Ci sie tylko zamek bagaznika, otworz bagaznik, zamknij bagaznik, zamek automatycznie sie zablokuje, alarm jesli jest, rowniez sie uzbroi. Tak to dziala.letum napisał(a):Otwieranie bagaznika raczej nie bedzie dzialalo ( przynajmniej tak mi sie zdaje).
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości