afn110 napisał(a):trol pytal o 17cali![]()
a nie doczytalem :] ale moze byc tak ze Conti w 17 w porownaniu z innymi producentami sa lekkie, a w 18 juz nie... ale moge sie mylic
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
afn110 napisał(a):trol pytal o 17cali![]()
Marcin_TDI napisał(a):i najwazniejsze, w jakim tempie sie scieraja.
Sammael napisał(a):Dziwnie, podejrzanie tanio, zwłaszcza że w innych sklepach są po około 450zł
grzechu83 napisał(a):Trafiłem właśnie na taki test i muszę przyznać, że te Falkeny mnie nieco rozczarowały, a Bridgestone jak zawsze nie zawiódł. Może komuś się przyda.
Sammael napisał(a):To jest zupełnie inny Falken niż ten o którym tutaj rozmawiamy.
Dyskutowaliśmy o fk452, która zastąpiła poprzedni model fk451.
Przy polowie bieznika duzo traca na prowadzeniu po mokrym, na + to ja na takich 205/55/16 zrobilem jakies 70 tys. a kolega jesze ze 20 i dopiero na smietnik wiec trwala i dobrze się klei ale do Bridgestone RE050A troche jej brakujeSzczepek napisał(a):ja mam Dunlopy SP 9000 i mimo wyzszej ceny nie mam zamiaru zmieniac
Generalnie uzywam gum tej marki na lato i zime w róznych autachSzczepek napisał(a):mam rozumiec, ze uzywasz Bridgestone RE050A i polecasz
Marcin_TDI napisał(a):a ma ktos informacje jak wyglada scieralnosc TOYO T1R ?
wichrowpaw napisał(a):Na lato polecam Bridgestone RE050A, na zimę Bridgestone LM25, na śniegu rewelacja.
Nie polecam Good Year NCT 5
Czy jeżdził ktoś na Matador MP 46, bo cenowo jest konkurencyjna.
krz_p napisał(a):wichrowpaw napisał(a):Na lato polecam Bridgestone RE050A, na zimę Bridgestone LM25, na śniegu rewelacja.
Nie polecam Good Year NCT 5
Czy jeżdził ktoś na Matador MP 46, bo cenowo jest konkurencyjna.
na lato mam też Bridgestony RE050A i polecam, są świetne
ale zimówki LM25 (rozmiar 225/45/17) są jak dla mnie bez rewelacji, nie są złe ale trzymanie boczne mogłoby być lepsze, ustępują pod tym względem Dunlopom 3D
przód przy wejśiu w zakręt wyjeżdża b. szybko na zewnątrz, na zakręcie wystarczy czasami tylko ująć gaz i jadę bokiem
dave napisał(a):ja z kolei slyszalem ze opona dosyc wolno sie sciera
leem napisał(a):dave, a goodyear F1
Krzyziu napisał(a):szukam jakichś opinii albo testów nt. Uniroyal RainSport2, ma ciekawy bieżnik, dużo bardziej sportowy niż w 1, natknął się ktoś w necie na jakiś test?
tomek163 napisał(a):chciałbym zeby była cicha i komfortowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości