Wujek napisał(a):Wcześniej zadałem pytanie odnośnie zawieszenia w wersji Sport, Top Sport, i FR ale oczywiście skierowano mnie do szukajki (której użyłem wczesniej!) i jak zwykle zamknięto temat.
Słabo czytałeś nasz regulamin, więc ci zacytuje:
IV. Czego możesz się spodziewać, jeśli nie będziesz przestrzegał regulaminu:
1. Modyfikacji wiadomości, w której został złamany regulamin.
2. Usunięcia wiadomości.
3. Ostrzeżenia, przy czym:
a) otrzymanie więcej niż 3 = zablokowanie możliwości pisania postów,
b) otrzymanie więcej niż 6 = zablokowanie możliwości wejścia na forum,
c) ostrzeżenia z upływem czasu nie wygasają,
d) w zależności od rangi nadużycia możesz otrzymać 1-3 ostrzeżeń.
4. Niezależnie od tego, co powyżej administrator zawsze może:
a) Czasowo zablokować Ci możliwości wypowiedzi na forum.
b) Zablokować na stałe Twoje konto.
5. Od decyzji tych można się odwoływać bezpośrednio u administratora lub moderatorów odpowiednio uzasadniając swoje racje.
V. Co może lub powinien robić moderator:
1. Może usunąć lub przenieść watek, jeśli nie jest on związany z działem forum lub znacząco odbiega od pierwotnego tematu.
2. Ma prawo edytowania lub usuwania postów łamiących regulamin.
3. Może zamknąć dany wątek, jeśli nie można już wnieść do niego żadnych merytorycznych treści.
4. Może udzielać ostrzeżeń.
5. Tylko administratorzy i moderatorzy mają prawo do zwracania uwagi forumowiczom.
6. Jeśli jakiś użytkownik poczuje się dotknięty lub urażony jakimś tematem lub wpisem na forum, to może domagać się od administratorów lub moderatorów zamknięcia danego wątku, a w wyjątkowych i uzasadnionych sytuacjach do usunięcia danego wpisu.
7. Decyzje administratorów oraz moderatorów nie podlegają komentowaniu na forum – można to robić poprzez PW lub w wyznaczonym do tego wątku na forum.
Wujek napisał(a):Trochę nie rozumiem postępowania moderatorów.
Może teraz zrozumiesz

Wujek napisał(a):Trudno sie czegoś na tym forum dowiedzieć, szukajka nie zawsze spełnia swoją funkcję i dlatego zakładam nowy temat, który jest od razu zamykany.
Trochę wysiłku a wszystko znajdziesz
Jak już jesteś leniwy to mam temat dla ciebie również
viewtopic.php?t=8585Wujek napisał(a):Zaczynam sie zniechęcać do forum i do Seata Leona...
To już twój problem, nic na siłę
Wujek napisał(a):Mam nadzieję, że tym razem moderator inaczej podejdzie do mojego postu.
moderator nic ci nie zamknie i nie usunie jak nie będziesz robił bałaganu na forum.
Wujek napisał(a):Jak to jest ze sztywnością nadwozia w Leonie I? Czy w paroletnich samochodach z zawieszeniem sportowym (seryjnym) wnętrze nie zaczyna treszczeć?
W Leonie jak w każdym aucie nasze drogi robią swoje i nadwozie zaczyna powoli pływać a plastiki trzeszczeć.
Wujek napisał(a):Chcę kupić Leona Top Sport ale obawiam się że będzie to samo co w Audi...
Co prawda Leon jest dość sztywny na nadwoziu jednak i on nie wygra z Polską rzeczywistością.