Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
paramedic71 napisał(a):auto guage
paramedic71 napisał(a):http://www.allegro.pl/item293897809_zegar_wskaznik_tuningowy_turbo_boost_2_kolory.html
a cos powiecie o tym??testowal ktos??
[ Dodano: Pon 07 Sty, 2008 ]
a na S-R znalazlem troche odnosnie tych auto gauge i wieszkosc opinie jest pozytywnych...a ile osob mialo to od nas z forum??
Patrox napisał(a):poczytaj bo było na ten temat, wystarczy wstawic zwężkę i powinno być ok.
nixu napisał(a):Moim zdaniem słupek do bani, dlatego ze wskaźniki powinny być skierowane na kierowce.
kudlaty66 napisał(a):skad mozna takie wskazniki dostac??, moim zdaniem w nocy wyglada kozacko
Adamek napisał(a):Patrox napisał(a):poczytaj bo było na ten temat, wystarczy wstawic zwężkę i powinno być ok.
No tak... Tylko nie dostałem czegoś takiego w komplecie i nie wiem zbytnio z czego to teraz zrobić. Szukałem ale pisze tylko o jakimś trójniku którego ja nie mam.nixu napisał(a):Moim zdaniem słupek do bani, dlatego ze wskaźniki powinny być skierowane na kierowce.
Jak siedzisz na miejscu kierowcy to nie jest tak źle, mi się podobają.kudlaty66 napisał(a):skad mozna takie wskazniki dostac??, moim zdaniem w nocy wyglada kozacko
www.drabpol.pl
leon_2003 napisał(a):Adamek,
Czy Twoje wskaźniki występują również z białymi tarczami (VDO)???
Adamek napisał(a):leon_2003 napisał(a):Adamek,
Nie.
nixu napisał(a):Adamek napisał(a):leon_2003 napisał(a):Adamek,
Nie.
z tego co rozmawialem z Panią Izabelą Gendek trojmiasto@drabpol.pl , lub też telefonicznie: 662-052-393 , 58 683-47-33
są w ofercie jakies z białymiale jaka cena itd.. nie wiem, kontaktuj sie bezposrednio z w/w Panią.
nixu napisał(a):MrJaro, korek w misce olejowej masz m14x1,5 - kup taki czujnik i wkrec go zamiast korka (temp. oleju juz rozwiazana).
Co do cisnienia nie pomoge.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości